1 °C Budapest
Podcast streaming at home. Audio studio with laptop, microphone with pop filter and headphones on white table against black wall with warm lights. Blogger concept.

Színt vallott Boros Lajos: ezért kellett otthagynia a rádiózást a legendának

2021. október 19. 15:04

Elárulta Boros Lajos, hogy miért kellett otthagynia a rádiózást: mint állítja, nem ő akart távozni, Bochkor Gábor mondta neki, hogy már túl öreg a műsorhoz. Ezzel szemben egykori kollégája azt mondta, közösen döntöttek arról, hogy Boros nyugdíjba vonul.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Nem ő akart távozni, hanem Bochkor Gábor küldte el a rádióműsorukból, miután úgy vélte, kiöregedett - mondta Boros Lajos a a Blikk + Győző adásában. A rádióslegenda arról mesélt, hogy eléggé pitiáner módon adták tudtára, hogy már nem tartanak igényt rá:

Volt egy értekezlet, ott ültek a kollégák, Bocsi tologatta be a témákat, majd egyszer csak azt mondta: Lajos, hatvanéves lettél, mondjál fel, légy szíves

- mesélte Boros Lajos, aki emellé még azt a magyarázatot kapta, a kora miatt nem tudták felvenni a harcot az akkor épp erősödő konkurenciával, Sebestyén Balázsékkal.

Bochkor Gábor is reagált egykori társa állításaira, mint elmondta, Boros az utolsó években maga mondta, hogy elfáradt, nincs már kedve rádiózni.

Ezt sajnáltam, de közösen megbeszéltük, végül abban maradtunk, hogy egy évig még marad, és ez az év róla szól majd. Megterveztük számára a búcsúturnét, amely meg is valósult, ez volt a Köszi, Lali turné. Amikor elárultam, hogy én így szeretnék tőle elköszönni, megölelt és megköszönte... Azt is szerettük volna, ha egy nagy bulival ér véget a közös pályafutásunk, de mivel közben megszűnt a Neo, erre már nem nyílt lehetőségünk. Lajos egyébként 65 éves volt, amikor befejeződött a Bumeráng

- mondta Bochkor, akinek most is fut reggeli műsora.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 30. kedd
András, Andor
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?