17 °C Budapest
Meglepő parasztság az M7-esen: ezért állt le a belső sávban a BMW-s

Meglepő parasztság az M7-esen: ezért állt le a belső sávban a BMW-s

2017. június 28. 10:31

Az M7-es autópálya belső sávjában állt le könnyíteni magán egy BMW-s, ezzel fokozottan balesetveszélyes helyzetet teremtve. Nézd meg a képeket a szabálytalan autósról!

Az egyik első lecke a KRESZ-okatatáson arról szól, hol és milyen feltételek mellett lehet megállni az autóval. Persze erre már nem mindenki emlékszik, ugyanis az autópálya belső sávjában szigorúan tilos megállni, kivéve persze, ha a forglom ezt indokolttá teszi (pl: dugó vagy baleset). Az alábbi autós viszont úgy gondolta, hogy az M7-es belső sávjában áll le, hogy könnyítsen magán, amivel nemcsak balesetveszélyes szituációt okozott, hanem jó eséllyel dugó is kialakult az autópályán miatta.

Forrás: dzsidzsi.tumblr.com

Lapértesülések szerint egyébként azért átt meg és szállt ki az autóból a képen szereplő sofőr, mert az autópályán dugó volt, azt persze érdemes hozzátenni, hogy ilyenkor si tilos kiszállni az autóból.

A közlekedési kultúra egyébként egyre romló állapotban van Magyarországon, szinte naponta találkozhatunk hasonló esetekkel. Nem árt tehát felkészülni arra, hogy mi is belefutunk egy-egy hasonló esetbe, amire az éberség mellett biztosítás kötésével tudunk pénzügyileg is felkészülni. A vétkes fél kötelező biztosítása ugyan fizet valamennyit, azonban személyi sérülés esetén az egészségbiztosítások és az életbiztosítások is jól jöhetnek.

NEKED AJÁNLJUK
EZT OLVASTAD MÁR?