8 °C Budapest

Rendszeres COVID-19 tesztelés olcsón? Clungene gyorstesztekkel lehetséges! (x)

Pénzcentrum
2021. március 29. 05:00

Tudja meg, fertőzött-e, válassza a Clungene gyorsteszteket!

Egyre-másra érkeznek a hírek arról, hogy sok cégnél annyit a fertőzött, hogy már a termelés, a munka fenntarthatósága is veszélybe került. A leggyorsabb mód, amellyel meg lehet akadályozni, hogy a COVID-19 vírus elterjedjen egy vállalat, intézmény alkalmazottai között, a dolgozók rendszeres és módszeres tesztelése, valamint a fertőzöttek elkülönítése. A Clungene gyorstesztek ehhez kínálnak költséghatékony megoldást.

Clungene antigén teszttel akár 30 perc alatt azonosítani lehet a COVID-19 fertőzés korai fázisát, ezen időszakban a megbízhatósága hasonló a PCR tesztéhez, ára azonban a töredéke.

Clungene szerológiai teszttel a fertőzés késői szakasza, valamint a múltban lezajlott fertőzés is igazolható, mindössze 15-20 perc alatt.

A tesztek professzionális személyek általi használatra készültek; együttes alkalmazásukkal megvalósítható a dolgozók teljes körű szűrése.

A heti rendszerű gyorstesztelésnek számtalan előnye van:
· Az idő- és költségigényes PCR teszteket csak a legszükségesebb esetekben kell elvégeztetni: azok sokszor kiválthatóak antigén tesztekkel, ha sürget az idő, vagy szűkösek az anyagi lehetőségek.
· Nyomon lehet követni, vannak-e fertőzöttek az adott intézményben.
· Rövid idő alatt reagálni lehet, ha megjelenik a vírus, még akkor is, ha az érintettek tünetmentesek - azok elkülönítésével a többiek biztonságosan folytathatják a munkát.
· Azonosítani lehet azokat a személyeket is, akik korábban már megfertőződtek a vírussal.

A szerológiai teszt önálló alkalmazása a védőoltás előtt és után is célszerű. Az oltás beadása előtt a teszt kimutatja a nemrégiben lezajlott COVID-19 fertőzést, pozitív eredmény esetén a vakcina nem javasolt és nem is indokolt. A teszt jelzi a vakcina révén szerzett védettséget is (IgG pozitív eredmény formájában), az eddigi tapasztalatok alapján erre a második dózist követő 4-10 napon belül lehet számítani.

Fontos megjegyezni, hogy aki már megkapta a védőoltást, annak ellenére fertőző lehet, hogy nála az esetek túlnyomó többségében nem jelentkeznek tünetek. Ezért e személyeket is érdemes rendszeresen tesztelni.

A módszeres tesztelésről és a gyorstesztek elméleti hátteréről bővebben olvashat weboldalunkon, ahol ajánlatkérésre is lehetősége van: https://covid-19.hbs.hu/

A gyorstesztek emellett ország összes patikájában megvásárolhatóak!

Teljesítőképességi adatok
Antigén teszt: szenzitivitás: 92,0-98,0%, specificitás: 99,7%. (a tünetek megjelenését követő első hét napban)
Szerológiai teszt: szenzitivitás: 86.6%, specificitás: 98.33% (IgG+IgM kombinált). A tünetek megjelenését követő 8. naptól kezdve a szenzitivitás 90% feletti.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 13:12
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem