26 °C Budapest
Rendszeres COVID-19 tesztelés olcsón? Clungene gyorstesztekkel lehetséges! (x)

Rendszeres COVID-19 tesztelés olcsón? Clungene gyorstesztekkel lehetséges! (x)

Pénzcentrum
2021. március 29. 05:00

Tudja meg, fertőzött-e, válassza a Clungene gyorsteszteket!

Egyre-másra érkeznek a hírek arról, hogy sok cégnél annyit a fertőzött, hogy már a termelés, a munka fenntarthatósága is veszélybe került. A leggyorsabb mód, amellyel meg lehet akadályozni, hogy a COVID-19 vírus elterjedjen egy vállalat, intézmény alkalmazottai között, a dolgozók rendszeres és módszeres tesztelése, valamint a fertőzöttek elkülönítése. A Clungene gyorstesztek ehhez kínálnak költséghatékony megoldást.

Clungene antigén teszttel akár 30 perc alatt azonosítani lehet a COVID-19 fertőzés korai fázisát, ezen időszakban a megbízhatósága hasonló a PCR tesztéhez, ára azonban a töredéke.

Clungene szerológiai teszttel a fertőzés késői szakasza, valamint a múltban lezajlott fertőzés is igazolható, mindössze 15-20 perc alatt.

A tesztek professzionális személyek általi használatra készültek; együttes alkalmazásukkal megvalósítható a dolgozók teljes körű szűrése.

A heti rendszerű gyorstesztelésnek számtalan előnye van:
· Az idő- és költségigényes PCR teszteket csak a legszükségesebb esetekben kell elvégeztetni: azok sokszor kiválthatóak antigén tesztekkel, ha sürget az idő, vagy szűkösek az anyagi lehetőségek.
· Nyomon lehet követni, vannak-e fertőzöttek az adott intézményben.
· Rövid idő alatt reagálni lehet, ha megjelenik a vírus, még akkor is, ha az érintettek tünetmentesek - azok elkülönítésével a többiek biztonságosan folytathatják a munkát.
· Azonosítani lehet azokat a személyeket is, akik korábban már megfertőződtek a vírussal.

A szerológiai teszt önálló alkalmazása a védőoltás előtt és után is célszerű. Az oltás beadása előtt a teszt kimutatja a nemrégiben lezajlott COVID-19 fertőzést, pozitív eredmény esetén a vakcina nem javasolt és nem is indokolt. A teszt jelzi a vakcina révén szerzett védettséget is (IgG pozitív eredmény formájában), az eddigi tapasztalatok alapján erre a második dózist követő 4-10 napon belül lehet számítani.

Fontos megjegyezni, hogy aki már megkapta a védőoltást, annak ellenére fertőző lehet, hogy nála az esetek túlnyomó többségében nem jelentkeznek tünetek. Ezért e személyeket is érdemes rendszeresen tesztelni.

A módszeres tesztelésről és a gyorstesztek elméleti hátteréről bővebben olvashat weboldalunkon, ahol ajánlatkérésre is lehetősége van: https://covid-19.hbs.hu/

A gyorstesztek emellett ország összes patikájában megvásárolhatóak!

Teljesítőképességi adatok
Antigén teszt: szenzitivitás: 92,0-98,0%, specificitás: 99,7%. (a tünetek megjelenését követő első hét napban)
Szerológiai teszt: szenzitivitás: 86.6%, specificitás: 98.33% (IgG+IgM kombinált). A tünetek megjelenését követő 8. naptól kezdve a szenzitivitás 90% feletti.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 29. szerda
Péter, Pál
26. hét
Június 29.
Nemzetközi Duna-nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?