21 °C Budapest
Nem vicc: véget ér a Barátok Közt

Nem vicc: véget ér a Barátok Közt

2020. november 30. 10:00

22 év és tízezer epizód után véget érhet Magyarország egyik legmeghatározóbb kereskedelmi tévés szappanoperája, a Barátok Közt - ezt állítják legalábbis a Blikk forrásai. E szerint arra kérték az írókat, kezdjék elvarrni a szálakat, a színészek pedig már új munka után néznek.

2021 nyaráig kerülhetnek adásba hazánk legrégebb óta képernyőn lévő szériájának részei - írja a bulvárlap. Ez nyilván nem független attól a ténytől, hogy a fénykorában kétmillió nézőt vonzó műsor nézettsége ma már egyre csökken, a csatorna egyre távolabb teszi a főműsoridőtől. 

A lap forrásai szerint a sorozat íróival már közölték, kezdjék elvarrni a történetszálakat, hogy egy, a 22 éves sorozathoz méltó befejezést kapjon a széria. December végéig befejeződhet az új részek írása, azaz legkésőbb tavasszal a forgatásnak is vége lehet, így a nyáron elköszönhetnek a nézők a Mátyás király tér lakóitól.

"Eleinte nyugtattak minket, hogy a pletykák ellenére ne aggódjunk, jó a nézettség, de én úgy tudom, már döntöttek, vége. Bevallom, arcul csapott, ki kell találnom, mihez kezdek a jövőben."

- mondta nekik az egyik névtelenséget kérő színész. A benne szereplő színészek közt többeket is váratlanul értek a hírek, annak ellenére is, hogy az utóbbi időben már beszéltek arról többször, meddig tarthat a két évtizedes történet a jövőben. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 19. vasárnap
Vilhelmina
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2021. szeptember 19. 07:29