Laminált padlód van? 6 okos megoldás nem csak szakiknak

Pénzcentrum2010. február 7. 15:02

Összegyűjtöttük a 6 leggyakoribb sérülést, amit elszenvedhet a laminált padlója, és a megoldást, amivel ezt a szépséghibát kijavíthatja. De, ha az Ön padlója még tökéletesen ragyog, megtudhatja, mit kell tennie ahhoz, hogy ez évek múltán is így maradjon (Forrás: ingaltanmagazin.com).

1. Karcolások a laminált padló felszínén:

Ez az egyik leggyakoribb probléma, amivel találkozhatunk. A laminált padló dekorációs rétegét egy véletlen baleset miatt megkarcoljuk, és a kedvenc mintázatunkon egy csúnya seb fog éktelenkedni.

Megoldás:

Színezett polírozó pasztával beszínezhető, és eltömíthető a karcolás. Sajnos nem hozza vissza az eredeti állapotot, és nem is időt álló. Érdemes a karcolásokat havonta, kéthavonta ismét átkezelni.

Hogyan kerülhető el ez a probléma:

Erre van egy nagyon egyszerű megoldás. A bútorok lábaira gumis védőt kell ragasztani, hogy ne adjunk esélyt arra, hogy egy jó vacsora után felkelve a székek lábaival sérüléseket ejtsünk a laminált padlón.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

2. Szétcsúsznak a lapok az illesztéseknél:

Tovább a teljes cikkre...

Friss: Itt a magyar megfelelője az eladó szovjet kísértetvárosnak - videóval

Címkék: