2021. március 1. hétfő Albin

Jogi nyilatkozat

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzõk magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenõ írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelõségét csak az adott befektetõ személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések elõtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

Az elõbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetõje, szerkesztõi, készítõi és szerzõi kizárják mindennemû felelõsségüket az oldalon esetleg megjelenõ információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekbõl származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.

A Pénzcentrum.hu online gazdasági újság kiadója, a NET Média Zrt. azon tõzsdei és tõzsdén kívüli társaságokkal, amelyekkel kapcsolatos híreket, elemzéseket, interjúkat és egyéb írásokat a Pénzcentrum.hu online gazdasági újság megjelentet üzleti kapcsolatot tarthat fenn akár közvetlenül, akár érdekeltségébe tartozó gazdasági társaságán, leánycégén keresztül. Ezen üzleti kapcsolatban a NET Média Zrt. vagy leánycége lehet az érintett társaság megrendelõje és szállítója egyaránt.

A Pénzcentrum.hu online gazdasági újság az általa közölt hírek, elemzések, interjúk és egyéb írások összeállítása során kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a felhasznált adatok hiteles, megbízható forrásból származzanak. Az adatok hitelességéért mindazonáltal a Pénzcentrum.hu online gazdasági újság, illetve kiadója, a NET Média Zrt. nem vállal felelõsséget.

A Pénzcentrum.hu online gazdasági újság által közölt hírek, elemzések, interjúk és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, s befektetési ajánlást nem tartalmaznak.

Valamennyi, az újságban megjelent vélemény, elemzés az azt elkészítõ szakmai véleményét tükrözi, melyben objektív és szubjektív elemek egyaránt vannak. A NET Média Zrt. az egyes cikkekkel, elemzésekkel vagy az azokból származó információkra és véleményekre alapított ügyletekkel kapcsolatos semmilyen kárért vagy költségért felelõsséget nem vállal.

A Pénzcentrum.hu online gazdasági újság szerkesztõsége.

 

NÉPSZERŰ
FRISS