16 °C Budapest
Legyen ajándék az év vége Önnek is (x)

Legyen ajándék az év vége Önnek is (x)

Pénzcentrum
2015. október 5. 05:00

Tervezhető és kiszámítható mobil költségek minden cégnek

A legnagyobb ajándékok egyike a vállalkozóknak, ha tervezhetőek és kiszámíthatóak a költségeik és nem érik kellemetlen meglepetések a hó végén.

A vállalatoknál a céges telefon biztosítása a dolgozóknak gyakran bizonyul kétélű fegyvernek. A fix költségkeret túllépését ugyanis a legtöbb munkahelyen szankcionálják, így a dolgozók a limit eléréséhez közeledve abban lesznek érdekeltek, hogy minél kevesebbet beszéljenek, és így ne lépjék túl a meghatározott korlátot. Ez azonban gyakran a hatékony munkavégzés kárára megy, hiszen a mobiltelefon ma már számos szektorban a legfontosabb munkaeszköz, használata - optimális esetben - több pénzt hoz, mint amennyit visz.

Erre a helyzetre is hatékony megoldást jelent a Telekom kimondottan céges ügyfeleknek, elsősorban kis- és közepes vállalkozásoknak kínált Next Business üzleti mobil díjcsomag, amelynek segítségével kiszámíthatóvá, tervezhetővé válnak a céges telefonköltségek. A Next Business M korlátlan mennyiségű alapdíjas beszélgetést és alapdíjas sms-t kínál fix havidíjért belföldön, valamennyi belföldi hálózatban, illetve, mobilinternetezési lehetőséget is biztosít, opcionális adatmennyiséggel.


A Next Business konstrukció a cégvezetők számára is ajándék, hiszen leveszi a vállukról a gondot, nem kell tartaniuk attól, hogy kellemetlen meglepetéseket okoznak a hó végén a mobilszámlák. A vállalkozók gyorsan és egyszerűen választhatják ki a saját telefonálási szokásaiknak leginkább megfelelő díjcsomagot. Nem véletlen, hogy a kkv-ügyfelek körében az egyik legnépszerűbb termékcsalád.

Ha egy üzletember csak cége levelezését intézi a mobilján, elegendő egy kisebb mobilinternet csomag választása, míg intenzívebb internethasználat esetén nagyobb adatmennyiség javasolt. A havidíj a választott percmennyiségtől, az adott díjcsomagba bevont SIM kártyák számától, és a választott mobilinternet-adatmennyiségtől függ.

A Next Business díjcsomagok havidíja lépcsőzetesen csökken. Amennyiben egy ügyfél több előfizetést vesz igénybe azonos díjcsomaggal, a második SIM kártyától alacsonyabb havi díjat fog fizetni. A díjcsomagokban foglalt mobilinternet adatmennyiség igazodik a vállalkozók eltérő igényeihez, választható 500 megabájt, illetve 2, 7, vagy 12 gigabájt adatforgalom is. Mindezt természetesen az ország legmodernebb 4G/LTE hálózatán.

Az üzleti mobil díjcsomagokhoz előfizetésenként egy második SIM kártya, úgynevezett Tandem kártya is igényelhető, amellyel okostelefonon, táblagépen vagy notebookon a fő előfizetői (SIM) kártyához tartozó előfizetésnek az adatkerete terhére internetezhet a felhasználó.

Most új előfizetés vásárlása esetén a Telekom Next Business üzleti mobildíjcsomagjainak havi díja 2015 utolsó 3 hónapjában 0 Ft. Az ajánlat 2015. szeptember 15-étől visszavonásig érvényes üzleti ügyfelek részére meglévő vagy új Next Business keretszerződéssel, 27 hónapos határozott időtartammal. A 0 Ft-os havi díjat biztosító kedvezmény kizárólag új - Next Business (kivéve Next Business M EU és XL EU) díjcsomaggal igénybe vett - előfizetésekre vonatkozik.

A díjcsomagról és igénybevételéről részletes tájékoztatás a www.telekom.hu/uzleti oldalon olvasható.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 24. 20:35
Vettem ma Metát (FB) 180 dollárért, már egy ideje kinéztem magamnak. Tartani nem szeretném sokáig, s...
MEDIA1  |  2022. május 24. 18:23
Korábban a Media1 beszámolt arról, hogy a PestiSrácok anyavállalata, a GerillaPress Lapkiadó Kft. 50...
Holdblog  |  2022. május 24. 15:38
A Todd Boehly amerikai üzletember vezette konzorcium megegyezett Roman Abramovics orosz oligarchával...
Kiszámoló  |  2022. május 23. 16:01
Nemcsak a tőzsdén alakult ki kisebb pánik az árfolyamok esése miatt, a kriptopénzek rajongói is nehé...
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 24. kedd
Eszter, Eliza
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?