16 °C Budapest

Legyen ajándék az év vége Önnek is (x)

Pénzcentrum
2015. október 5. 05:00

Tervezhető és kiszámítható mobil költségek minden cégnek

A legnagyobb ajándékok egyike a vállalkozóknak, ha tervezhetőek és kiszámíthatóak a költségeik és nem érik kellemetlen meglepetések a hó végén.

A vállalatoknál a céges telefon biztosítása a dolgozóknak gyakran bizonyul kétélű fegyvernek. A fix költségkeret túllépését ugyanis a legtöbb munkahelyen szankcionálják, így a dolgozók a limit eléréséhez közeledve abban lesznek érdekeltek, hogy minél kevesebbet beszéljenek, és így ne lépjék túl a meghatározott korlátot. Ez azonban gyakran a hatékony munkavégzés kárára megy, hiszen a mobiltelefon ma már számos szektorban a legfontosabb munkaeszköz, használata - optimális esetben - több pénzt hoz, mint amennyit visz.

Erre a helyzetre is hatékony megoldást jelent a Telekom kimondottan céges ügyfeleknek, elsősorban kis- és közepes vállalkozásoknak kínált Next Business üzleti mobil díjcsomag, amelynek segítségével kiszámíthatóvá, tervezhetővé válnak a céges telefonköltségek. A Next Business M korlátlan mennyiségű alapdíjas beszélgetést és alapdíjas sms-t kínál fix havidíjért belföldön, valamennyi belföldi hálózatban, illetve, mobilinternetezési lehetőséget is biztosít, opcionális adatmennyiséggel.


A Next Business konstrukció a cégvezetők számára is ajándék, hiszen leveszi a vállukról a gondot, nem kell tartaniuk attól, hogy kellemetlen meglepetéseket okoznak a hó végén a mobilszámlák. A vállalkozók gyorsan és egyszerűen választhatják ki a saját telefonálási szokásaiknak leginkább megfelelő díjcsomagot. Nem véletlen, hogy a kkv-ügyfelek körében az egyik legnépszerűbb termékcsalád.

Ha egy üzletember csak cége levelezését intézi a mobilján, elegendő egy kisebb mobilinternet csomag választása, míg intenzívebb internethasználat esetén nagyobb adatmennyiség javasolt. A havidíj a választott percmennyiségtől, az adott díjcsomagba bevont SIM kártyák számától, és a választott mobilinternet-adatmennyiségtől függ.

A Next Business díjcsomagok havidíja lépcsőzetesen csökken. Amennyiben egy ügyfél több előfizetést vesz igénybe azonos díjcsomaggal, a második SIM kártyától alacsonyabb havi díjat fog fizetni. A díjcsomagokban foglalt mobilinternet adatmennyiség igazodik a vállalkozók eltérő igényeihez, választható 500 megabájt, illetve 2, 7, vagy 12 gigabájt adatforgalom is. Mindezt természetesen az ország legmodernebb 4G/LTE hálózatán.

Az üzleti mobil díjcsomagokhoz előfizetésenként egy második SIM kártya, úgynevezett Tandem kártya is igényelhető, amellyel okostelefonon, táblagépen vagy notebookon a fő előfizetői (SIM) kártyához tartozó előfizetésnek az adatkerete terhére internetezhet a felhasználó.

Most új előfizetés vásárlása esetén a Telekom Next Business üzleti mobildíjcsomagjainak havi díja 2015 utolsó 3 hónapjában 0 Ft. Az ajánlat 2015. szeptember 15-étől visszavonásig érvényes üzleti ügyfelek részére meglévő vagy új Next Business keretszerződéssel, 27 hónapos határozott időtartammal. A 0 Ft-os havi díjat biztosító kedvezmény kizárólag új - Next Business (kivéve Next Business M EU és XL EU) díjcsomaggal igénybe vett - előfizetésekre vonatkozik.

A díjcsomagról és igénybevételéről részletes tájékoztatás a www.telekom.hu/uzleti oldalon olvasható.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. március 29. 09:26
A lista győztese ugyanaz maradt, mint hosszú évek óta, de a dobogón így is változás történt. Politik...
Holdblog  |  2024. március 29. 06:22
HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges...
Kasza Elliott-tal  |  2024. március 28. 19:32
Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen...
Bankmonitor  |  2024. március 28. 11:47
A CSOK Plusznál – ahogy azt a korábbi lakástámogatási elemeknél már megszokhattuk – szám...
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. március 29. 10:30
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm