24 °C Budapest

Elérte a 150 ezret az OTP Egészségpénztár tagjainak száma

2010. április 9. 09:17

Az OTP Egészségpénztár elérte a 150 ezres taglétszámot, ami a 2008. január 1-i adatokhoz viszonyítva 32 %-os növekedést jelent. Azaz az év eleji adóváltozások ellenére továbbra is sokan választják cafetéria keretükből az OTP Egészségpénztárt. Az öngondoskodás egyre több állampolgár számára fontos tényező.

2010. április elején érte el a 150.000-es taglétszámot az OTP Egészségpénztár, ahol az elmúlt években folyamatosan növekedett a tagok létszáma.

"Az év eleji adóváltozások és a gazdasági válság okozta politikai-gazdasági döntések ellenére az OTP Egészségpénztár 2009-ben nemcsak a tagok, de a szolgáltatások számát is tudta növelni. 2009-ben már közel 8.000 szerződött szolgáltatónál több mint 60.000 szolgáltatást vehettek igénybe pénztártagjaink." - nyilatkozta Studniczky Ferenc, az OTP Egészségpénztár ügyvezető igazgatója.

Hozzátette, hogy valószínűleg a szolgáltatások sokféleségére tekintettel választják egyre többen az egészségpénztári tagdíj támogatási hozzájárulást, mint juttatási lehetőséget. Továbbá, az eddigi eredmények azt mutatják, hogy a munkaadók is egyre többen előszeretettel ajánlják az egészségpénztárakat dolgozóiknak. Ez egyrészt köszönhető a más cafeteria elemekhez képest kevesebb adminisztratív munkának, másrészt a kedvezményes adósávnak (25%) is.


Studniczky Ferenc, az OTP Egészségpénztár ügyvezető igazgatója

Studniczky Ferenc elmondta továbbá, hogy figyelembe véve Magyarország negatív egészségügyi mutatóit és az állam fokozatos kivonulását az egészségügyből, az öngondoskodás szemléletének egyre inkább előtérbe kell kerülnie, és lassan mindenkinek be kell látnia, hogy az állam önmagában nem képes a megfelelő színvonalú egészségügyi ellátás nyújtására. Ugyanakkor tény, hogy az elmúlt 8 évhez képest látható egy növekedési tendencia, vagyis egyre több állampolgár számára fontos az öngondoskodás.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az OTP Egészségpénztár 2002-es alakulása óta nagy energiával dolgozik azon, hogy a prevenció fontosságát tudatosítsa az emberekben, és az öngondoskodást népszerűsítse. Ennek érdekében a munkahelyeken rendszeresen szűrőprogramokat szervez és különböző akciókkal kívánja felhívni a figyelmet szolgáltatások sokszínűségére (pl. sportolás, szemüvegkeret-vásárlás stb.).

A 2010-es év legfőbb akciója az úgynevezett Gyógyvizek éve program, mely során az OTP Egészségpénztár gyógyvízhez köthető egészségügyi szolgáltató partnereinél (pl. fürdőhelyeken, szállodákban stb.) jelentős, egyedi kedvezmények várják az Egészségpénztár tagjait és családjukat.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 27. 16:13
Ez a héten már legalább a harmadik megyei napilap a kormánypárti médiagólem, a KESMA/ Mediaworks por...
Összkép  |  2022. május 27. 15:07
Közeledik a nyári szünet, sokan az utolsó jegyeiket szerzik ebben az új normálisban, egy világjárván...
Holdblog  |  2022. május 27. 11:29
Hold After Hours podcast. Miközben Zsiday Viktorral moonwalkolunk, egyben demisztifikáljuk Kínát, az...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 27. 07:35
Aki dolgozott már valaha, egészen biztosan volt szerencséje néhány KPI-hoz. A KPI (key performance i...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?