14 °C Budapest

SMS-zápor vár a K&H Bank ügyfeleire!

2010. február 6. 15:02

Az e-bankot használó ügyfelek nagyobb pénzügyi biztonsága érdekében a K&H Bank tegnaptól bizonyos tranzakciókat csak a másodlagos sms jelszó megadása után hajt végre.

A belépéshez és egyes tranzakciók jóváhagyásához továbbra is elegendő az elsődleges jelszó (korábban egyszer használatos jelszó), de például bankon belüli és bankon kívüli átutalások esetén a másodlagos sms-jelszó megadása is kötelező.

Az elsődleges jelszó a bejelentkezve töltött teljes időtartam alatt aktív, amennyiben a bejelentkezés nem haladja meg a 30 percet. Az e-bank használata során lehetőség nyílik az elsődleges jelszó érvényességének fél órával történő meghosszabbítására.

A másodlagos jelszó csak a szolgáltatás sms-azonosítással történő igénybevétele esetén lép életbe, a chipkártyával történő használat esetén nincs változás.

Leállhat a K&H Bankos számlakivonatok postázása!

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A szolgáltatásba történő belépés menete változatlan!

1. K&H énazonosító
2. ePIN kód
3. jelszó majd a belépés gomb megnyomása után az sms-ben kapott elsődleges jelszó

NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
EZT OLVASTAD MÁR?