30 °C Budapest

Leállhat a K&H Bankos számlakivonatok postázása!

2010. február 3. 06:20

A K&H Bank tájékoztatót küld az elektronikus számlacsomaggal és internet bankkal rendelkező ügyfeleinek, mely szerint - az ügyfél hozzájárulása esetén - leállítanák a bankszámlakivonatok nyomtatását. Akik elfogadják az opciót, azok ezentúl a hagyományos papíralapú kivonat helyett az e-bankon keresztül letölthetik az utolsó 12 hónap számlatörténetét.

A K&H Csoport a fenntartható fejlődés elkötelezett híve, ezért a törekvéseik között szerepel a pénzügyi tevékenységen túlmutató döntések meghozatala is. A kiemelt támogatási területek egyike a környezetvédelem, ennek legújabb példája. hogy ügyfeleik lemondhatnak a papíralapú bankszámlakivonatokról.

A pénzintézet e-bank szolgáltatása lehetővé teszi az utolsó 12 hónap bankszámlakivonatainak megtekintését, számítógépre vagy adathordozóra történő mentését, és szükség esetén a nyomtatását. Az elektronikus kivonat ugyanolyan funkciót tölt be, továbbá mindazon adatokat tartalmazza, amelyeket a hagyományos, postai úton megküldött változat.

Az e-bankba történő belépés során megjelenik az erre vonatkozó kérdés, amit az ügyfelek elfogadhatnak, esetleg elvethetnek. A hozzájárulást választó ügyfelek áttérnek az elektronikus kivonatra, nekik megszüntetik a papíralapú bankszámlakivonat kiküldését. Amennyiben később az ügyfél meggondolja magát, akkor kezdeményezheti a postázás visszaállítását.

Ismét lesz devizahitel a K&H-nál

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Ha az ügyfél nem kíván élni az elektronikus bankszámlakivonat adta lehetőséggel, akkor a jelenlegi gyakorlathoz képest nem történik változás, a bank továbbra is megküldi a kivonatot a hagyományos módon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 18. péntek
Arnold, Levente
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?