12 °C Budapest

K&H ügyfelek figyelem! Péntektől fontos változások

Pénzcentrum
2009. szeptember 15. 12:02

2009. szeptember 18-tól új és egységes elektronikus azonosítást vezet be a K&H Bank, így az ügyfelek egyetlen azonosítóval el tudják majd érni a különböző elektronikus szolgáltatásokat. Ezek közé tartozik a K&H lakossági, vállalkozói és trambulin e-bank (sms-azonosítással), valamint a K&H TeleCenter, a K&H Cégvonal és a K&H Vállalati ügyfélszolgálat.

Az új rendszer bevezetését követően a felsorolt szolgáltatások egységesen egy 8 számjegyű K&H énazonosítóval, valamint a hozzá tartozó 6 számjegyből álló titkos ePIN kóddal válnak elérhetővé.

Az e-bank használatával kapcsolatos tudnivalók

Az sms azonosítású e-bankkal rendelkező ügyfeleknek az első belépés alkalmával meg kell változtatniuk az sms aktivizációs kódot, ez lesz a jövőben az új ePIN kód. Ugyanez a teendő abban az esetben is, amennyiben az ügyfél az e-bank mellett más elektronikus szolgáltatást is igénybe vesz.

Nem változik a belépés módja a chipkártyás azonosítású e-bankkal rendelkező ügyfeleknek, de amennyiben más elektronikus szolgáltatással is rendelkeznek, úgy az e-bankba történő első belépés alkalmával kell megadni az ePIN kódot.

A telefonos ügyfélszolgálatokkal kapcsolatos tudnivalók

Ha az ügyfél kizárólag egy telefonos ügyfélszolgálathoz rendelkezik hozzáféréssel, akkor csak az elnevezések változnak. A jelenlegi K&H ügyfélazonosító K&H énazonosítóra, a jelenlegi TPIN kód ePIN kódra módosul.

K&H cégvonal esetében 2010. március 31-ét követően a nem önálló aláírási joggal rendelkező TPIN birtokosok számára cégszintű lekérdezési jogot szükséges igényelni. Számukra a szolgáltatás a jelenlegi formájában 2010. március 31-ét követően megszűnik.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Ha egy ügyfél több telefonos ügyfélszolgálathoz is rendelkezik hozzáféréssel, akkor az új ePIN kódját bármelyik K&H bankfiókban személyesen is megadhatja.

Számlaegyenleg lekérdezéssel kapcsolatos tudnivalók

Az új azonosítási módszer bevezetésével K&H Cégvonalon keresztül egyszerűbb és gyorsabb egyenleglekérdezésre lesz lehetőség az úgynevezett elsődleges számlabeállítás segítségével.

Az automata egyenleglekérdezés során a számlacsoport menüből történő kiválasztást követően az egyenleg azonnal meghallgatható, minden további kód megadása nélkül, de számlacsoportonként csak egy elsődleges számla kerülhet beállításra.

Vissza a főoldalra!

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2024. április 16. 06:03
A tavalyi lengyel politikai fordulat a Donald Tusk vezette koalíció kormányra kerülése az ország gaz...
MEDIA1  |  2024. április 15. 18:58
Starcz Ákos, a kormányközelből bekebelezett Index.hu Zrt. vezérigazgatóját felkérték a szintén kormá...
Bankmonitor  |  2024. április 15. 12:48
Miért lenne szükségem életbiztosításra? Ha meghalok, mindenem a családé lesz, nekem akkor már nincs...
MNB Intézet  |  2024. április 15. 11:07
Sokan meglepődnek azon, hogy az USA-ban nem a hard landing forgatókönyv látszik megvalósulni. Valójá...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 16. kedd
Csongor
16. hét
Április 16.
A hang világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem