Együttműködési megállapodás született az OTP Egézségpénztár és a Sportkórház között

Pénzcentrum
2007. március 23. 13:00

Ma délelőtt együttműködési megállapodást írt alá Dr. Berkes István, az Országos Sportegészségügyi Intézet főigazgató főorvosa, valamint Dr. Pongrácz Antal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese.

Dr. Berkes István elmondta, a közös cél az egészségfejlesztés, illetve az egészség megőrzése. A Sportkórház által felhalmozott tudás, és szakmai tapasztalat, valamint az ország mintegy 110 településén meglévő sportorvosi hálózat mind vonzónak bizonyulhat az egészségpénztári tagok számára. A program keretében többek között sort kerítenek szűrővizsgálatokra, nyílt napokra, ahol az egészségmegőrzés szerepén van a hangsúly.

A Sportkórház és az OTP Egészségpénztár közös tervet kíván megvalósítani annak érdekében, hogy a hazánkban leggyakrabban előforduló népbetegségek tekintetében biztosítsanak a pénztártagoknak preventív szolgáltatásokat. A program céljai között szerepel többek között a szív és agyi katasztrófával összefüggő halálozás csökkentése, a daganatos megbetegedések megelőzése, a mozgásszervi betegségek okozta életminőségromlás javítása, valamint bármilyen indokú műtéti kockázat csökkentése.

Dr. Pongrácz Antal elmondása szerint mindez alátámasztja, hogy nem csupán a csaknem 5500 szolgáltatói szerződés bővítéséről van szó, hanem a cél a minőségi változtatás, a megelőzés. A mintegy 5 évvel ezelőtt alapított OTP Egészségpénztár ma az országban piacvezető pozíciót ért el, melynek dinamikusan bővülő taglétszáma meghaladja a 100 ezer főt. A szerződött szolgáltatók mintegy 15 000 - féle szolgáltatással állnak a tagok rendelkezésére.

Az OTP Egészségpénztár által a tagok rendelkezésére bocsátott elektronikus Egészségkártya elfogadóhelyeinek száma mintegy 3300. A kártya díjmentesen igényelhető, érvényességi ideje 5 év, használatkor pedig nem kell tranzakciós díjat fizetni. Az együttműködés keretében az OTP Bank ellátja a kórházat, illetve a Sportkórház hálózatát az elektronikus fizetés eszközeivel, azaz ATM, POS-terminálok, egészségkártya elfogadóhelyek kerülnek kialakításra.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. december 7. 15:55
A producer-showman vitába szállt Gulyás Márton műsorvezetővel arról, hogy a TV2 a Fidesz televíziója...
Kiszámoló  |  2022. december 7. 10:54
Nem akartam írni róla, de annyian kértétek, hát írok egy keveset Matolcsy jegybankelnök beszédéről,...
Bankmonitor  |  2022. december 7. 10:41
Emelkedik a rövid futamidejű lakossági állampapírok kamata. Egy-két éves futamidőre már évi 9-9,5 sz...
Holdblog  |  2022. december 7. 06:03
A központi bankok idén újra ráéreztek az arany ízére: a jegybankok 2022 harmadik negyedévében globál...
Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19