Fektess luxusba!

Pénzcentrum
2006. augusztus 11. 14:00

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a befektetési alapok, azon belül is a távol-keleti részvény-pakettek. A Credit Suisse újabb 15 ajánlattal rukkolt elő, így közel 40 befektetési alap közül választhatnak ügyfeleik.Sárándi Ákos, a cég értékesítési igazgatója a Világgazdaságnak azt nyilatkozta, hogy igyekeznek minden tőkepiaci mozgásra megoldást találni az alapokat illetően. Arról is beszámolt továbbá, hogy a külföldi alapok iránt nőtt meg leginkább a kereslet, így hogy lépést tartsanak a piaccal, több távol-keleti és más prosperáló országból származó alapot vezetnek be.

A hazai befektetők már nem a hagyományos, hanem a régiós, tematikai alapokat keresik inkább. A legújabb részvénycsomagot az Oroszországból származó portfolió adja, hiszen az ország gazdasági növekedése folyamatosan eléri a 6,5 százalékos GDP növekedést.

A Credit Suisse által kínált alapokat jelenleg a Raiffeisen Bank Zrt. értékesítési helyein keresztül lehet beszerezni, de az értékesítési igazgató szerint már tervezik a disztribúciós csatornák kibővítését.

Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?