-1 °C Budapest

Harry Potter transzvesztita kalandja: dollármilliárdok veszélyben

2009. május 7. 10:02

Daniel Radcliffe, a Harry Pottert alakító fiatal színész közeli kapcsolatot ápol egy transzvesztita előadóval. A 19 éves színész ezzel a több milliárd dolláros Harry Potter üzletet is veszélyezteti.

A The Sun brit bulvárlap értesülései szerint a 19 éves Radcliffe - akit világszerte nézők százmilliói csak Harry Potterként azonosítanak - közeli kapcsolatot ápol egy transzvesztita előadóművésszel.

Lady J, a New York-i "drag queen", azaz női ruhában fellépő előadó többek között Madonna, Alanis Morrissette és a Nine Inch Nails számaival szokott színpadra lépni, különféle klubokban.

A hírek szerint Lady J. és Radcliffe a napokban is együtt ebédeltek, sőt, tavaly állítólag kéz a kézben jelentek meg egy fogadáson. Egy, az előadóhoz közel álló forrás szerint Radcliffe igazán érdeklődőnek mutatkozik a transzvesztita kultúra iránt, és már több ilyen jellegű rendezvényen is megjelent.

Az eset azért keltett különösen nagy visszhangot, mert a nyáron mutatják be a legújabb Harry Potter filmet, amelynek természetesen ismét Radcliffe lesz a főszereplője. Egyes vélemények szerint az ilyen botrányok azonban rendkívül károsak a filmre nézve, hiszen sok szülő könnyen úgy dönthet, hogy a szereplők zűrös magánélete miatt nem engedi, hogy gyermeke megnézze az új mozit.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 12 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,02 százalékos THM-el, és havi 98 070 forintos törlesztővel fel lehet venni az Erste Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,09% a THM; az UniCredit Banknál 8,11%; a MagNet Banknál 8,27%,  a K&H Banknál 8,28%; míg az OTP Banknál 8,29%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Számítások szerint az eddigi öt Harry Potter film 4,5 milliárd dolláros, azaz 955 milliárd forintnyi bevételt hozott. A hihetetlennek tűnő számok láttán érthető, hogy miért aggódnak a producerek a szereplők botrányai miatt.

HR BLOGGER
hrbonbon  |  2023.12.09 01:35
GARDENING LEAVE An employee's suspension from work on full pay for the duration of a notice period,...
perfekt  |  2023.12.08 14:05
A kormány új rendeletet adott ki a mérlegképes könyvelők, adótanácsadók és okleveles adószakértők ké...
laskainelli  |  2023.12.07 17:10
A hűtlenség egy döntés, amit a hűtlen fél hoz meg, számára észszerűnek tűnő indokra támaszkodva. A k...
vezetoi-coaching  |  2023.12.06 09:06
Nyilván mindenki, aki őrli naponta a Duolingo-t, megkapja Mikulásra az évi egyenleget, 4 KPI-jal, mu...
coachco  |  2023.12.05 13:06
Közelednek az önkormányzati választások. Mindeközben az önkormányzatiság zsugorodik, jelentősége, sz...
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 9. szombat
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm