19 °C Budapest

Harry Potter transzvesztita kalandja: dollármilliárdok veszélyben

2009. május 7. 10:02

Daniel Radcliffe, a Harry Pottert alakító fiatal színész közeli kapcsolatot ápol egy transzvesztita előadóval. A 19 éves színész ezzel a több milliárd dolláros Harry Potter üzletet is veszélyezteti.

A The Sun brit bulvárlap értesülései szerint a 19 éves Radcliffe - akit világszerte nézők százmilliói csak Harry Potterként azonosítanak - közeli kapcsolatot ápol egy transzvesztita előadóművésszel.

Lady J, a New York-i "drag queen", azaz női ruhában fellépő előadó többek között Madonna, Alanis Morrissette és a Nine Inch Nails számaival szokott színpadra lépni, különféle klubokban.

A hírek szerint Lady J. és Radcliffe a napokban is együtt ebédeltek, sőt, tavaly állítólag kéz a kézben jelentek meg egy fogadáson. Egy, az előadóhoz közel álló forrás szerint Radcliffe igazán érdeklődőnek mutatkozik a transzvesztita kultúra iránt, és már több ilyen jellegű rendezvényen is megjelent.

Az eset azért keltett különösen nagy visszhangot, mert a nyáron mutatják be a legújabb Harry Potter filmet, amelynek természetesen ismét Radcliffe lesz a főszereplője. Egyes vélemények szerint az ilyen botrányok azonban rendkívül károsak a filmre nézve, hiszen sok szülő könnyen úgy dönthet, hogy a szereplők zűrös magánélete miatt nem engedi, hogy gyermeke megnézze az új mozit.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Számítások szerint az eddigi öt Harry Potter film 4,5 milliárd dolláros, azaz 955 milliárd forintnyi bevételt hozott. A hihetetlennek tűnő számok láttán érthető, hogy miért aggódnak a producerek a szereplők botrányai miatt.

HR BLOGGER
perfekt  |  2021.09.13 09:44
Vége a nyárnak, elkezdődött a tanév is. Túl vagyunk a nyári szabadságon és ismét elkezdődtek a dolgo...
hrdoktor  |  2021.09.13 06:28
Több százezer embert érint a pánikbetegség: mit tegyünk, ha pánikrohamunk van vagy akkor, ha a körny...
kovacstunde  |  2021.09.12 14:56
  Magyarországon többnyire még csak azzal találkozunk, hogy lakásokból irodákat alakítanak ki, de N...
hrbonbon  |  2021.09.10 12:35
  The exceptional pandemic period, which is still ongoing with all its consequences,...
vezetoi-coaching  |  2021.09.09 15:33
Jelmagy. (Termék = jobbára software, de ki tudja, lehet közös nevező tangible termékekkel is) - Link...
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 17. péntek
Zsófia
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 17. 07:55