Erste ügyfelek figyelem: friss hitelkamatok, új kedvezmények

Pénzcentrum2011. március 2. 14:02

Hétfőtől módosul az Erste Bank lakossági hitelekre vonatkozó hirdetménye. A pénzintézet a március 7-étől befogadott forint alapú jelzáloghiteleknél 40 bázispontos kamatemelést hajt végre, ugyanakkor új kedvezményrendszert vezet be.

Az Erste Bank hétfőtől egységesen 0,4 százalékponttal magasabb kamatok mellett kínálja a forint alapú piaci lakáscélú- és szabad felhasználású hiteleit. A módosítás nem érinti a folyamatban lévő - már átvett - hitelek kamatait, valamint az akciós kamatokat, és a már fennálló hitelek esetében sem érvényesítik ezt a kamatemelést a következő kamatfordulókor.

A pénzintézet egyúttal új kedvezményrendszert vezet be, mely akcióban március 7-től visszavonásig a forint alapú piaci kamatozású lakás- és szabad felhasználású jelzáloghitelek, valamint a kamattámogatás mellett nyújtott lakáscélú kölcsönök vesznek részt.

 


A fenti táblázatban megjelölt kedvezmények aktivitáshoz kötöttek, vagyis feltétel a munkabérnek (legalább 60 600 forint) a bankhoz történő utalása és legalább két darab, élő csoportos beszedés megadása és fenntartása.

 

Piaci kamatozású lakáshitelek:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


Szabad felhasználású jelzáloghitelek:


A még ezen a héten benyújtott ügyletekre a korábbi kedvezményrendszer érvényes.

 

Címkék: