Szigor? Nem hiteles tulajdoni lapra is folyósít hitelt az Erste Bank

Pénzcentrum2010. február 28. 15:02

Elsejétől változik a TakarNetes rendszerből lehívott tulajdoni lapok lekérdezésének díja az Erste Banknál. Márciustól "nem hiteles" tulajdoni lap is elég lesz a hitelek folyósításához.

Az ügyfelek költségeinek csökkentése érdekében 2010. március elsejétől a hitelkérelmekhez kétféle tulajdoni lap lekérdezésre lesz lehetőség "e-hiteles" és "nem hiteles" tulajdoni lap formájában.

Az "e-hiteles" tulajdoni lap ára 3 600 forint, míg a "nem hiteles" tulajdoni lap ára 1 000 forint lesz.

A hitelbíráslat során a döntés meghozatalához "e-hiteles" tulajdoni lap lekérdezése, vagy eredeti tulajdoni lap benyújtása szükséges, minden egyéb esetben (folyósításhoz, esetleges további ellenőrzéshez) elegendő a "nem hiteles" tulajdoni lap lehívása.

A bank csak akkor teljesíti a TakarNet lekérést, ha annak díja már kiszámlázásra került az ügyfél felé, és annak ellenértéke megfizetésre került (kivéve, ha akció keretében a bank átvállalja ezt a díjtételt).

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hitelezési változások márciustól:

Mennyi hitelt kaphatsz márciustól? Íme az új szabályok!
325-ös eurótól és 260-as svájci franktól félnek: júniustól keményítenek be igazán
Az autóhiteles ügyfelek fele nem menne át az új szűrőn
Kilakoltatási moratórium szeptember 30-ig? Kezdeményezték
Mi jöhet a svájci frank után? Erre számíthatnak 2010-ben a lakásvásárlók

Címkék: