Oviedo. Asturias.

Ez volt Damu Roland végakarata: kiderült, hol temetik el a színészt

2021. december 29. 11:04

Damu Roland felkészült arra az esetre is, ha nem tudja legyőzni a betegségét. Kiderült, hogy meghagyta családjának, hol helyezzék végső nyugalomra.

A hétfőn elhunyt Damu Roland, mielőtt kórházba került felkészült arra az esetre is, ha esetleg nem tudná legyőzni a betegségét. A Bors szerint a színész 72 éves, fogadott édesanyjának meghagyta, hol szeretne nyugodni.

Bár a család Debrecenben szerette volna eltemetni, a Jóban Rosszban egykori sztárját végül Budapesten helyezik végső nyugalomra, mert ő ezt szerette volna.

Ezt a kívánságát pedig mi teljesítjük. Roland korábban kijelentette, a nagyimat hatalmazza fel ennek intézésére. Ezzel pedig mindenki tisztában van. Nagyimra szinte az anyukájaként tekintett. Mamám is sokat segített neki, amikor szüksége volt rá. A rokonok egyelőre engem nem kerestek meg, de a mamám mondta, hogy őt hívogatják. Nem veszi fel senkinek a telefont, mert régóta nem ápoltak jó kapcsolatot. Mindent részletesen meg fogunk beszélni, vannak olyan dolgok, amikről még én sem tudok. A végső döntés nem az enyém, hanem a nagyimé

– mondta Damu Roland rokona, István.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25