2 °C Budapest

Címke: posta béremelés (22 cikk)

MTI | 2020. augusztus 6. 16:34

Összejött a megállapodás: ekkora béremelést kapnak a postások

Megállapodtak a munkáltató és a szakszervezetek képviselői csütörtökön abban, hogy átlagosan 8 százalékos alapbérfejlesztést kapnak a dolgozók a Magyar Postánál, emellett megmarad az éves teljesítmény elismerés is - közölte a Magyar Posta Zrt. az MTI-vel.

Nagy Bálint | 2018. május 22. 05:40

Rengeteg magyar melóst keresnek: 250 ezres átlagfizetés, biztos karrier

A személyi alapbére mindenkinek a személyes információja. Én azt gondolom, hogy jobb csak annak tudni, akire tartozik - vallja Varjasi Gábor. A Magyar Posta Zrt. humánerőforrás főigazgatójával többek között, a bértranszparencia mellett, a postai fizetések versenyképességéről, a vállalatot érintő fluktuációról, illetve arról beszélgettünk, hogy mivel lehet meggyőzni a fiatalabb generációkat, hogy a Postánál építsenek karriert.

Pénzcentrum | 2012. december 2. 17:09

Így nyúlják le a pénzed az ATM-nél, te is pórul járhatsz! - heti összefoglaló

A vásárlással kapcsolatos témákra kapták fel a fejüket ezen a héten leginkább az olvasóink, legyen szó egy üzletlánc bezárásáról, egy új hálózat magyarországi megjelenéséről, bónuszokról, kuponokról, hitelkártyákról, illetve az örök klasszikusról, az ATM-es csalásról. A nagy karácsonyi vásárlási láz közepette próbáltuk felhívni a munkáltatók figyelmét arra, hogy 2013-ban béremelés nélkül is igénybe vehetnek adókedvezményt, és beszámoltunk arról is, mekkora lehet jövőre a minimálbér. Tippeket próbáltunk adni, hogyan jöhetnének ki jobban a háztartások egyre kevesebbet érő jövedelmükből.

Pénzcentrum | 2012. január 9. 09:01

A MÁV és a Posta már számolja, hogyan tehet eleget a bérkompenzációnak

A MÁV és a Magyar Posta már számolja, hogyan tehet eleget az előírt bérkompenzációnak, ahogyan vélhetőleg a több állami vállalat is. A Bosch, az Audi és más magáncégek viszont a saját bérgazdálkodásukat követik, sok építőipari vállalkozás pedig csak a karját tudja széttárni.

MTI | 2009. december 22. 09:17

Így sztrájkolnak ma a postások

Kevesebb mint 100 kézbesítő nem vette fel a munkát kedden reggel a 11 ezerből a Magyar Postánál, a munkabeszüntetésnek nincs országos támogatottsága, s nincs fennakadás a szolgáltatásokban sem.