-5 °C Budapest

Címke: lezuhant repülő (9 cikk)

Pénzcentrum | 2011. február 2. 04:44

Szörnyethalt a lakáshiteles! Nem fizet a biztosító! Mi lesz a tartozással?

Tízmilliós lakáshitelével küszködik Vörös Lászlóné, vagyis a Dunakeszi Repülős napon szörnyethalt biztonsági őr özvegye. Hiába állapított meg a szakértő 30 millió forintot, a biztosító szerint azonban keresetveszteség nem érte az özvegyet, ezért nem hajlandóak fizetni.

Pénzcentrum | 2010. április 10. 11:32

Tragikus légikatasztrófa! Meghalt a lengyel államfő

A földbe csapódott Lech Kaczynski lengyel elnök repülője Oroszországban, nincsenek túlélők. A gépen 132-en utaztak, az elnök felesége, több kormányzati tisztviselő és a lengyel központi bank vezetője is a repülőn volt.

Pénzcentrum | 2007. március 6. 12:00

Újabb légitársaságokat tiltottak ki az EU-ból

Ismét frissítettek az EU-ban betiltott légitársaságok listáján: ezúttal két társaságnak engedélyezték a működést, öt céget viszont kitiltottak. Ezenkívül öt bolgár és kilenc orosz fuvarozónak tiltották meg járatok indítását az EU-ba.

Pénzcentrum | 2004. február 26. 11:50

Repülőgép- szerencsétlenségben elhunyt a macedón államfő

Kísérőivel együtt szörnyethalt Borisz Trajkovszki macadón elnök, miután repülőgépe lezuhant a dél-boszniai hegyek között. Több hírügynökség forrása szerint a szerencsétlenség Stolac város felett történt, az úticélt jelentő Mostartól mindössze 50 kilométernyire. A mentőalakulatok már megérkeztek a helyszínre, a tragédiai okait még ezután kezdik vizsgálni. Borisz Trajkovszki 47