Címke: huligánok (6 cikk)

Pénzcentrum | 2011. április 1. 05:22

Tízmilliókba kerülnek a focihuligánok az adófizetőknek

Az Újpest és a Ferencváros közötti labdarúgó mérkőzésekről szóló tudósítások évek óta nem csak a sporteseményről, hanem a hozzájuk kapcsolódó balhékról szólnak. Valószínűleg így lesz ez idén is. A törő-zúzó drukkereket nem sikerül megfékezni, pedig pár száz futballhuligán miatt havonta közel 100 millió forint közpénzt kell költeni a mérkőzések rendőri biztosítására. A költségeket azonban tovább növeli a közterületeken okozott károk kijavítása is.

Pénzcentrum | 2010. február 23. 16:58

Tuti: ez lesz 2010 slágere! Tangán, zoknin és puffon egyaránt

Már februárban előre borítékolható, mi lesz az idei év vásárlási őrülete: szakértők szerint a Union Jack, azaz a brit nemzeti lobogó mintájával díszített termékek tarolni fognak 2010-ben a boltok polcain.

Pénzcentrum | 2009. szeptember 1. 15:32

Foci-VB: Mivel várja Dél-Afrika a futballhuligánokat? - képpel

Szigorú fellépést, azonnali intézkedést és a stadionon belül elkülönített cellákat ígér a dél-afrikai rendőrség azoknak a fanatikusoknak, akik jövő évi labdarúgó világbajnokságon megpróbálják elrontani a többség szórakozását. Olvasóink betekintést nyerhetnek, hogy milyen körülmények várják a rendbontókat.

Pénzcentrum | 2008. május 27. 10:00

Újra ellenőrzik az osztrák határt az EB miatt!

Június elején újra kezdődik az osztrák határ ellenőrzése a foci-EB miatt. Az új schengeni tagokból érkezők, mint Magyarország, Szlovákia, Csehország és Szlovénia, újra fel kell majd mutassák az irataikat, visszatelepítik ugyanis az okmányokat leolvasó gépeket és a kezelőket is.

Pénzcentrum | 2006. május 31. 05:30

Baj van a VB-jegyekkel! - Politikusok keveredtek a botrányba?

Hónapokkal ezelőtt büszkén harangozták be a labdarúgó világbajnokságot rendező németek, hogy a tornán soha nem látott biztonsági intézkedéseket foganatosítanak, ezen program kiemelt fontosság eleme pedig a névre szóló jegyek rendszere, mely úgy tűnik máris csődöt mondott...