11 °C Budapest

Címke: agrár széchenyi kártya (12 cikk)

MTI | 2013. július 22. 16:35

Kétszeresére nőtt az Agrár Széchenyi Kártya kamattámogatása

A korábbi két százalékról négyre emelte - saját költségvetési forrásainak terhére - a Vidékfejlesztési Minisztérium az Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitelhez nyújtott kamattámogatást - közölte a KAVOSZ Zrt. hétfőn.

Magyar Hírlap | 2012. május 7. 10:03

A saját vállalkozás segíthet a munkanélküli fiatalokon

Segítséget kell adni a fiataloknak, hogy vállalkozzanak. Az unióban ugyanis ma attól kell tartani, úgy nő fel egy generáció jelentős része, hogy nem lesz élménye a munka világáról - mondta a Magyar Hírlapnak Lőrincze Péter, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) főtanácsadója.

Pénzcentrum | 2011. szeptember 22. 14:07

Egyre nagyobb a szigor a Széchenyi-kártyák piacán is

Milyen lehetősége lehet ma egy vállalkozónak, gazdasági társaságnak, ha el akarja kezdeni építeni üzleti hitelcsomagját? A felesleges készpénztartás költsége egy jól felépített olcsó hitellehetőséggel a vállalat háta mögött nagyrészt kiiktatható. Erre találták ki a Széchenyi kártya programot, amiből jelenleg csak a hosszú távú beruházási hitel hiányzik, legalábbis sehol nem igényelhető. Bankok sem biztatnak minket ebben a kérdésben, többnyire az alternatívákat keresik.

MTI | 2011. augusztus 30. 20:05

Így változik az élet szeptember 1-től

A foglalkoztatást érintő több jogszabály is változik szeptember 1-jétől, valamit átalakul a lakásfenntartási támogatás, hatályba lép a népegészségügyi termékdíj, a sporthuliganizmussal kapcsolatos jogszabály, és szigorodnak a külföldi rendszámú autók magyarországi használatának szabályai.

Pénzcentrum | 2011. május 3. 09:32

Még ebben a félévben lesz Agrár Széchenyi kártya

Még több ponton egyeztetésre szorul az agrár Széchenyi kártya. Dolgozunk a mielőbbi elindítás lehetőségén -mondta Krisán László, a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója -írja a Napi Gazdaság.

Pénzcentrum | 2004. december 7. 09:01

27 mrd Ft a kis- és középvállalkozások pénzügyi támogatására

A kis- és középvállalkozások pénzügyi támogatása az elkövetkező időszakban is dinamikusan emelkedik, a költségvetési források mellett az ország számára megnyílt uniós támogatások megfelelő fedezetet nyújtanak erre - közölte a Pénzügyminisztérium az MTI-vel. A pénzügyi tárca összesítése szerint az idén valamivel több mint 22.5 milliárd forint jutott erre a célra, míg jövőre valamivel a 27 milliárd