21 °C Budapest

Címke: árfolyamrögzítés (24 cikk)

Pénzcentrum | 2013. augusztus 7. 15:27

93 ezer maradt a devizahitelesek zsebében eddig

Június végéig a jogosultak teljes körének mintegy 38 százaléka lépett be az árfolyamgát-rendszerbe - tette közzé a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a honlapján. Egy átlagos, már belépő ügyfél körülbelül 93 ezer forintnyi törlesztőrészlet megfizetésétől mentesült végleg.

Pénzcentrum | 2013. május 2. 10:02

Európai döntésre vár a forint: 299 az euró

Csekély mozgások jellemezték a bankközi forintpiacot a szerdai magyar (és európai) munkaszüneti nap mellett, a jegyzések a 299-es szint körül ingadoztak az euróval szemben és ebben ma reggelig nincs is változás. A piac figyelme most elsősorban az arra irányul, hogy az Európai Központi Bank Pozsonyban döntést hozó Kormányzótanácsa vág-e az irányadó kamaton, és milyen egyéb üzeneteket fogalmaz meg például a további kamatpálya, illetve a periféria országok számára nagy problémát jelentő kkv-hitelezés témájában.

Pénzcentrum | 2013. március 29. 09:12

Stabilan 304 körül készül a húsvétra az euró

A forint tegnap az enyhe napközbeni hangulatjavulás mellett kisé gyengülést mutatott az euróval szemben 303,5-ről 304,5-ig, és azóta sincs érdemi változás az árfolyamban.

Pénzcentrum | 2013. március 19. 15:52

Hitelesek százezrei rettegnek, pedig itt a segítség

Több tízezer forintot is jelenthetett a devizahiteleseknek a márciusi gyenge forint. Ha tartósan gyenge marad a hazai fizetőeszköz, akkor milliókkal kell többet visszafizetni a tartozásuk után. Mire számíthatnak még a devizahitelesek? A magasabb árfolyam miatt érdemes inkább most árfolyamrögzíteni, ahol az állam átvállalja a költségeket ha 270 felé megy a frank?

Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm