Ismét plafonközeli lesz a benzin ára: újabb fájdalmas áremelés jön a magyar kutakon

Ismét plafonközeli lesz a benzin ára: újabb fájdalmas áremelés jön a magyar kutakon

2021. december 15. 13:01

Péntektől tovább emelik a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát, a gázolaj ára ezúttal nem változik. Az emelés a legtöbb kút kiskereskedelmi áraiban is meg fog jelenni, persze csak a 480 forintos hatósági plafonig.

Péntektől tovább emelik a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát, bruttó 6 forinttal literenként. A gázolaj beszerzési ára a héten már nem változik- írja a holtankoljak.hu.

Ez az emelés várhatóan a legtöbb kút kiskereskedelmi áraiban meg fog jelenni, persze az emelés csak 480 forintig történhet a hatósági árak miatt - tette hozzá a portál.

Az üzemanyagok ára legutóbb szerdától változott, a benzin nagykereskedelmi ára bruttó 10 forinttal emelkedett, a gázolajért pedig bruttó 7 forinttal kell többet fizetnie a benzinkutaknak. Így A 95-ös benzin jelenlegi átlagára 470 forint literenként, míg a gázolaj ára jelenleg 473 forint literenként, tehát már lassan ismét közelítik az árak a hatóságilag meghatározott maximumot.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 22. hétfő
Csilla, Noémi
17. hét
Április 22.
A Föld napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem