12 °C Budapest

Akcióznak az áruházláncok: elindult az adventi roham

2016. november 25. 17:03

Már kevesebb, mint egy hónap van hátra karácsonyig, ezt pedig az áruházak sem hagyják figyelmen kívül. Az bolthálózatok számos karácsonyi akcióval várnak minket, aki pedig figyelmes már most is sokat spórolhat a karácsonyi kiadásokon.


A karácsonyi ajándékozásnak köszönhetően az év végén hagyományosan megugrik a hitelfelvételi kedv. Hiszen sok magyar családnak okoz komoly anyagi nehézséget az ünnepi ételek és ajándékok megvásárlásra. Nem is kevés pénzről van szó, hiszen

a magyarok átlagosan 30 ezer forintot szánnak csak a karácsonyi ajándékvásárlásra.

Aki azonban figyelmes és már most követi az akciókat, az sokat tud spórolni a karácsonyi extra kiadásokon. Mutatjuk,  ezen a hétvégén milyen akciókkal várnak a nagyobb üzletláncokban.

Lidl

Varázsolja otthonát ünnepi hangulatba

- olvasható a Lidl legfrissebb, akciós kiadványában. Nézzük a felhozatalt:

  • LED-fényfüzér: 2999 forint
  • LED-fényág: 3999 forint
  • Üveg karácsonyfadísz (2db): 399 forint
  • Zenélő hógömb/figura: 2999 forint
  • Matricakészlet: 499 forint
  • 3D csillag-/hópehely barkácskészlet: 1199 forint
  • Csomagolópapír/fólia: 299 forint

KATT! További akciókat a Lidl akciós újságjában találsz!

Aldi

"Karácsonyváró" melléklettel készült erre a hétre az Aldi. A termékek közül ki kell emelni az 1999 forintért kínált adventi koszorút (piros, illetve fehér színben kapható), illetve a 2499 forintos áron kapható feldíszített, cserepes karácsonyfát. Van még a felhozatalban karácsonyi terítő is, 1999 forintért; de jó vételnek tűnik a 899-ért kínált mézeskalácstészta is.

KATT! A legütősebb akciókért lapozd fel az Aldi eheti újságját!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Tesco

Ugyan a Tesco akciós újságjának hasábjain a Black Friday, magyarul Fekete Péntek nevű akció kapja a főszerepet, azért jut hely a karácsonyi édességeknek, kiegészítőknek is. "Új ízek, régi kedvencek " szlogen alatt futnak például az áruházlánc sajátmárkás szaloncukrai, melyekből - többféle ízben - 1099 forintba kerül egy 300-350 grammos csomag. Csomagolópapírért is érdemes lehet amúgy elmenni valamelyik hiperbe, hiszen a 99 forintos darabár (2m) egész barátinak tűnik.

KATT! A legdurvább akciókat a Tesco eheti újságjában találod!

Spar

A Spar és Interspar akciós újságjában is a karácsonyi készülődésé a vezető szerep. 90 centiméteres műfenyőt például 1390 forintért kaphatunk, míg a filcből készült díszek már 99 forinttól elérhetőek. A 3 méteres girland (ezüst/arany) 199 forint az áruházláncnál, míg a karácsonyi csomagolópapír (2m) 239 forintért szerezhető be.

KATT! A legkeményebb akciókat a Spar akciós újságjában találod!

Auchan

Az Auchan ezen a héten az akciós újságának nyitó oldalán kínálja kedvezményes áron a szaloncukrot, amit többféle ízben 799 forint/kg áron szerezhetünk most be. De vásárolhatunk akár adventi kalendáriumot is jó áron, ugyanis azt most 50 forinttal olcsóbban 399 forintért vehetjük meg. A karácsonyi készülődéshez jó ötlet lehet egy színes ablakmatrica, aminek darabja 299 forintba kerül. Akad azonban komplett adventi koszorú is 5 999 forint helyett most 4 999 forintért.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm