17 °C Budapest
Picture of the Aldi Sud sign on one of their stores of Budapest, Hungary. Aldi, or Albrecht Diskont, is a brand of two discount supermarket chains with over 10,000 stores in 20 countries

Új csodafegyvert villantott az Aldi: itt lehet megtalálni az akár 60 százalékos leárazásokat

2023. június 22. 11:30

Az ALDI Magyarország megújította a Budapesten, a XI. kerületi Rétköz utca 10/B szám alatt található üzletét. A néhány napos zárvatartás után a vásárlókat új üzletberendezés, korszerű és energiatakarékos LED-világítás, továbbá számos, akár 60%-os akció is várja.

A Rétköz utcai ALDI üzlet rendkívül népszerű a vásárlók között. A Gazdagréti lakótelep déli részén, az M1/M7 autópálya bevezető szakaszához közel, a XI. és a XII. kerület határán található áruházat előszeretettel választják Madárhegy, Sasad, Farkasrét, Magasút lakói, de sok itt dolgozó is gyakran betér az áruházba. Az ALDI a kiemelt forgalom miatt átrendezte üzletét, hogy még kényelmesebb legyen a bevásárlás. A három napot igénybe vevő munkálatok után az egész áruház új bútorzatot és modern LED-alapú világítást kapott, továbbá felújították az épület hőszivattyús rendszerét.

Az újranyitás után a vásárlók a zöldség-gyümölcs pultot immár közvetlenül a bejáratnál találják, ahol mintegy 120-féle, többségében magyar forrásból származó friss termék közül választhatnak. A vállalat országszerte új frisshús-hűtőket épít be áruházaiba, így nemrégiben a Rétköz utcai egységbe is ezek a modern, üvegajtóval ellátott, döntött polcú állóhűtők kerültek. Az innovatív, döntött polcok kényelmesebb bevásárlási élményt nyújtanak, és egyszerűsítik a húsfélék elhelyezését az árufeltöltők számára. Az új állóhűtőknek köszönhetően 20%-kal nagyobb lesz az egész évben kapható frisshús-kínálat, továbbá 15 egyéb termékkel – zsírokkal, szalonnákkal – bővül a szortiment, a nyári grillszezonban pedig kétszer annyi grilltermék lesz elérhető, mint korábban.

Az „Azon melegében” látványpékség közel 7 méter hosszú pultjában minden termék önzáró ajtót kapott, így biztosított a higiénikus vásárlás. A látványpékségben több mint 60-féle helyben készült kenyér, édes és sós péksütemény kapható, további közel 50 pékárut naponta frissen szállítanak, a tartós termékek pedig a központi raktárból érkeznek az üzletbe.

 Nyitási kedvezmények meglepetésekkel

Az ALDI nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több vásárlóval ismertesse meg gazdag, minőségi saját márkás termékkínálatát, amelynek tagjai a márkatermékeknél sokszor jelentősen, akár 30-40%-kal olcsóbbak, így az élelmiszer-drágulás jó részét kompenzálják a vásárlók számára. A vállalat a nyitás alkalmából kizárólag ebben az üzletben rendkívül kedvező, akár 60%-kal alacsonyabb áron kínál közel 70 terméket – készételeket, hús- és tejtermékeket, háztartási cikkeket, barkács- és sporteszközöket, játékokat, szórakoztatóelektronikai berendezéseket és szabadidős árucikkeket.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Ezenfelül többféle friss zöldség és gyümölcs, valamint szortimenttermék is kedvezményes áron vásárolható meg. A nyitás utáni első három napon valamennyi helyben sütött pékáru 20%-os kedvezménnyel kapható. A kassza után nyereményjáték és ajándékok várják a vásárlókat, akik megpörgethetik a szerencsekereket, és értékes nyereményekkel gazdagodva térhetnek haza.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 3. péntek
Tímea, Irma
18. hét
Május 3.
Paranormal nap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem