20 °C Budapest

Teljes körű regionális lefedettség: 3 régióközponttal bővít a Commerzbank

Pénzcentrum
2008. június 24. 13:50

A vállalati bankként ismert Commerzbank Zrt. szolgáltatásait az ország egész területén személyesen is elérhetik az ügyfelek: a pénzintézet az elmúlt két hét során 3 új régióközpontot adott át Győrben, Miskolcon és Szegeden. "Ezzel elértük stratégiai célunkat: az ország összes, gazdasági értelemben vett, jelentős csomópontjában jelen vagyunk" - mondta el Kozma András elnök-vezérigazgató. A három régióközpont átadásával teljesül a 2005-ben megkezdett stratégia megvalósítása, amelynek célja volt, hogy a nagyvállalati piacon tapasztalt magas prémiumszolgáltatásokat a kis- és középvállalatok is igénybe vehessék Magyarországon.

A 3 budapesti és a 8 vidéki régióközpontban az ügyfelek mindenhol a Commerzbank által minőségi elvárásnak tekintett személyre szabott vállalati szolgáltatásokkal találkozhatnak.

A személyes jelleget biztosítja az is, hogy a helyi vállalatvezető partnereket a legtöbb esetben régióigazgatói szinten szolgálják ki, a régióközpontok munkatársai pedig kvázi személyes bankárként intézik az adott cég vállalati pénzügyeit.

A megoldás csak Magyarországon számít újdonságnak, a Commerzbank általános üzletpolitikájától azonban nem idegen: ez a mentalitás is nagyban hozzájárult, hogy a német családi vállalkozások immár második éve legjobb pénzügyi partnerükként tartják számon a pénzintézetet.
Szolgáltatás az ügyfél igényei és a helyi adottságok figyelembevételével

A magyarországi régiók gazdasági fejlettségi szintje, a helyi vállalkozások igényei sok tekintetben eltérőek. A Commerzbank szolgáltatási struktúrájával maximálisan meg tud felelni az így régióként eltérő kihívásoknak, munkatársainak széles körű helyi tapasztalatai pedig arra nyújtanak garanciát, hogy az ügyfeleink a számukra valóban optimális megoldást kínáló terméket vagy szolgáltatást kapják meg a banktól - mondta el Kozma András. Példaként említhető a miskolci és a győri régióközpont munkája, ahol a befektetői és beszállítói kapcsolatok erősítésében is részt vesz a pénzintézet, míg a szegedi régióban az élénkülő térségi kereskedelmi együttműködések finanszírozásában és a régiós projektek pénzügyi menedzselésében vállal aktív szerepet. "A legapróbb részletre is oda kell figyelnünk, hiszen a térségi jelenlét pontos és tervezett munkát követel tőlünk." - mondta el az elnök-vezérigazgató.

Új régióközpontok a fejlődő országrészekben

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Szabó Zoltán, a Commerzbank miskolci régióközpontjának igazgatója szerint a borsodi megyeszékhely egy rendkívül fejlődő régió sikerre ítélt központja. Az a tény, hogy Financial Times fDi Magazin "European Cities and Regions of the Future" felmérésen Miskolc a tőkevonzó képesség szempontjából a 16. helyet szerezte meg - olyan városokat utasítva maga mögé, mint Varsó, Amszterdam és Koppenhága - bizonyítja, hogy Miskolc különösen vonzó környezetet teremt a vállalatok számára - hívta fel a figyelmet Szabó Zoltán.

Miklósy Péter, a Commerzbank győri régióközpontjának igazgatója szerint a győri megyeszékhelyen az igényes nemzetközi vállalatok a hazai vállalakozásoktól is magas szintű, precíz munkát várnak el. "Partnereink tőlünk is megkövetelik, hogy a nemzetközi standardnak megfelelő egyéni pénzügyi szolgáltatásokat biztosítsuk részükre"- mondta Miklósy Péter.

Ihászné Bodzsár Ildikó, a pénzintézet szegedi régióközpontjának igazgatója szerint Szeged a Dél-Alföld szellemi-gazdasági központjaként irányító szerepet tölt be. A térségben megtelepedő vállalkozások számára komoly lehetőségeket jelent Románia uniós tagsága, de hasonlóképp ki lehet használni a gazdasági fejlődésben öles léptekkel előrehaladó délszláv államokkal való együttműködést.

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 28. 09:03
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm