Bejelentkezés

Felhasználói név:
Jelszó:
  Mégsem
regisztráció elfelejtettem a jelszavamat
2016. június 1. szerda Tünde
Hírek » Utazás

Milliós részletek derültek ki Lagzi Lajcsi utazásáról

Március végén hazatér Mexikóból Lagzi Lajcsi, akiről kiderült, hogy az eddigi pletykákkal ellentétben nem ajándékutazáson vesz részt. De mennyibe kerülhet egy 5 fős családnak egy ilyen utazás? Mutatjuk a részleteket.


A napokban felröppent a hír, hogy Lagzi Lajcsi Mexikóba utazott. Sokan azt hitték, hogy menekül, de azóta kiderült, hogy március végén hazatér a zenész. A legújabb bulvárhírekből pedig több új érdekes részletre is fény derült az üggyel kapcsolatban.

A pletykákkal ellentétben kiderült például, hogy Lagzi Lajcsi és családja nem az önéletrajzi könyvért kapott ajándékutazáson vesz részt. De fontos részlet az is, hogy Galambos Lajos értesítette a hatóságokat arról, hogy külföldre megy.

Akárhol is tartózkodik Galambos Lajos, fel tudja venni velem a kapcsolatot. Egyébként nincs érvényben korlátozó intézkedés vele szemben. Ha akar, még az űrbe is felrepülhet.

- nyilatkozta a Blikknek korábban Fröhlich Krisztián, Lajcsi ügyvédje.

A lap szerint ennek ellenére a hatóságok mégis úgy győződtek meg arról, hogy Lajcsi külföldre ment, hogy becsengettek hozzá és újabb razziát tartottak otthonában.

Frölich Krisztián ügyvéd szerint a családot annyira megviselték a hatósági ügyek, hogy azért utaztak el, hogy kipihenjék ezt. Lagzi Lajcsi barátja szerint azonban a zenész naphosszat egyedül sétálgat a tengerparton, vagy a laptopja előtt ül, a családja pedig napozik.

A zenészt és feleségét, valamint egy harmadik személyt közüzemi számlák elcsalása, okirat-hamisítás és vesztegetési kísérlet vádjával tavaly ősszel tartóztatták le. Lajcsi januárban szabadult a börtönből. Az érintettek pedig jelenleg szabadlábon védekezhetnek.

Menyibe kerülhet egy ilyen utazás?

A legfrissebb felmérések szerint a magyarok ritkán mennek 4 napnál hosszabb utazásra a legtöbben pedig inkább autóval indulnak útnak. A külföldi úticélok közül is inkább közelebbi helyeket választjuk, mint például: Bécs, Prága, Róma vagy Párizs.

Ezzel szemben Lagzi Lajcsi és családja Mexikóba utazott ráadásul nem is rövid időre. Amennyiben pedig igaz a hír, hogy Lajcsi és családja nem egy ajándékutazáson vesznek részt, akkor jogosan merül fel a kérdés: vajon mennyibe kerül egy ilyen utazás az egész családnak?

Körbezenéztünk az utazási irodák ajánlatai között, találtunk 14 napos utat 600 ezer/fő áron, de akadt olyan Mexikói ajánlat is, ahol több mint 400 ezret kérnek el fejenként 7 éjszakért, azonban ezért teljes all inclusive ellátást ígérnek.

De az akciós tavaszi ajánlatok is legalább 300 ezer forintba kerülnek fejenként 7 éjszakára teljes ellátással. Vagyis, ha 5 fővel számolunk és legalább 2 héttel, akkor

közel 3 millió forintba kerülhet Lagzi Lajcsinak és családjának, hogy kipihenjék az elmúlt időszak fáradalmait Mexikóban.

Hozzászólások száma: 2 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Kötelező, de megéri: rengeteget spórolhatnak ezzel a cégek
A határidő már lejárt, de év végéig él még egy kiskapu.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Hányan kaptak ételmérgezést az elmúlt években?

Időről időre jelennek meg hírek tömeges ételmérgezésekről. A mai napon például az derült ki, hogy korábban a Trófea Grill éttermében lettek rosszul 32-en. Közülük két embert kórházban is kellett...

Ezzel a trükkel könnyebben megy a grillrács tisztítása

Holnaptól hivatalosan is beköszönt a nyár, így a hétvégén talán már az első grillpartit is megtarthatjuk.  A kertben sütögetni jó dolog, de később sajnos a rácsot is el kell valakinek sikálni....
 
NÉPSZERŰ
FRISS