A magyar cégek sem tudnak időben fizetni

2012. május 18., péntek 13:15

Európában Portugáliában fizeti a legkevesebb cég határidőre számláit, míg Németországban a legjobb a fizetési határidőre teljesítés, áll a Bisnode csoporthoz tartozó, nemzetközi cégminősítéssel foglalkozó Dun & Bradstreet Hungária Kft. elemzésében. Európában átlagosan a cégek 37,8%-a fizet határidőre, és a vállalkozások 53,2 százaléka késik 1 és 30 között a számlafizetésekkel.

Ez a cikk 90 napnál régebbi

Olvasása csak regisztrált felhasználóink számára lehetséges.
A regisztráció ingyenes.


Login név:
Jelszó:

Visszamegyek vagy

bleuet, 2012. május 22., kedd 18:59

Egyre betegebb címeket adnak, csak olvasd!!!!! Rémcentrum! mint pl.:Drága lesz a nyaralás: emelkedik az autópályadíj Horvátországban. Krk autópálya díja oda vissza eddig kb. 10000 Ft volt. Aki idén Horváto.-ba megy, nem hiszem, hogy 1500 Ft miatt választ másik úticélt, vagy mond le a nyaralásról. De ha mégis megterheli a pénztárcáját, 2 korsó sörrel kevesebbet iszik a tengerparton, de ha mezt nem is vonja meg magától, 135 helyett 120 km/h -val autózik ki, így 1-liter/100 km megtakarítást feltételezve kb. 5000 ft-ot spórol, és csak fél órával később ér nagyobb biztonságban a nyaralóhelyre, és kapásból 5 sört ihat a megtakarításból. Vagy: "A magyar cégek sem tudnak időben fizetni" Megelőzzük az időbeni fizetésben az osztrákokat, lengyeleket, angolokat...stb, és a saját országát a saját újságírója az alábbi mondattal illeti: "a magyar cégek 53 százaléka teljesít időben, ami még így is jóval a német átlag alatt van". Igen!!! Alatta! Inkább az angoloknak kellene üzenni, kapják össze magukat, mert még Magyarország is megelőzi őket a határidőre történő kifizetésben. -És még mi kapjuk drgábban a hiteleket! hangulatkeltés ezaz egész. Azt hiszem több év után leiratkozom.

Válasz erreEZT OLVASTAD MÁR?
11
22
33
44
55
Ahogy a gépkocsink öregszik veszít az értékéből. A biztosítók ezért egy káresetkor nem az alkatrész új értéke szerint fizetnek, hanem az amortizáció mértéke szerint. A fennmaradt esetleges költséget a biztosítottnak kell fizetnie....
További fogalmak

Szerencsejátékok