-1 °C Budapest
A man with a box in his hands near the self-service mail terminal. Parcel delivery machine. Person holding a cardboard box. Mail delivery and post service, online shopping, e commerce concept

Drasztikus változás jön a csomagfeladásban: ez az újítás nagyon betehet a futárcégeknek

2022. december 2. 14:58

Nagy bejelentést tett a Vatera: csomagszállító partnerünk, az EASYBOX már lakossági ügyfeleknek is szállítja a csomagokat automatából automatába. A szolgáltató több mint 650 easybox csomagautomatával áll rendelkezésedre az ország egész területén a hét minden napján éjjel-nappal.

A Vaterafutáron keresztül a csomagot az ügyfelek a hozzájuk közel eső automatában tudják feladni ezentúl, így nem kell várniuk a futárra. Nem kell címkét sem nyomtatni, csak a feladáshoz szükséges kódot kell megadni az automatánál. A szállítás díját a feladáskor kell kiegyenlíteni az automatánál bankkártyával. Amint megérkezett a küldemény a célautomatába, automatikusan SMS-ben és e-mailben is elküldik a címzettnek az átvevő kódot, mellyel átveheti a küldeményét.

A Vatera közleménye szerint a csomagot utánvétkezeléssel is feladhatják az ügyfelek, ennek díja 27 900 forintig a megadott utánvét összegének 1%-a, 27900 forinttól egységesen 279 forint. Ráadásul nem csak Vaterán eladott termékekhez vehetik igénybe a szolgáltatást az ügyfelek, bármilyen csomagot fel lehet adni ilyen módon!

Az egész ország területére érvényes csomagküldési díjak a csomag mérete szerint változnak, illetve az alapján, hogy a Vaterán került-e eladásra a termék, vagy sem. Az árak 980 és 2250 forint között mozognak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 3. péntek
Balázs
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?