15 °C Budapest
Aldi

Visszahívja az ALDI ezt a gyorsfagyasztott terméket: nem javasolt enni belőle

2022. augusztus 26. 11:13

Visszahívja az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. az általa forgalmazott "Golden Seafood Gyorsfagyasztott tengeri hekktörzs 900 g" nevű terméket. Az érintett termék minőségmegőrzési ideje 2023.07.09. A visszahívás oka "érzékszervi nem megfelelőség". A Nébih kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező terméket ne fogyasszák el!

Az érintett termék bármelyik ALDI üzletbe visszavihető, a termék árát blokk nélkül is visszatérítik. Az üzletlánc a visszahívásról a honlapján tájékoztatta vásárlóit.

"A Gyorsfagyasztott tengeri hekktörzs 900 g, 2023.07.09-i minőségmegőrzési idejű tételére az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és a Hering-Trade Kft. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít" - írja honlapján a boltlánc.

Lehetséges érzékszervi nem megfelelőség miatt a termék fent nevezett tételének elfogyasztása nem javasolt. A termék minden magyarországi ALDI-üzletben elérhető volt. A termék értékesítését azonnal felfüggesztettük. Kérjük, a megvásárolt terméket hozza vissza bármely magyarországi üzletünkbe. A vételárat a vásárlást igazoló blokk hiányában is visszatérítjük

- írták. Kérdés esetén az ügyfélszolgálatot lehet hívni a +36 80 088 264 telefonszámon (H-P: 08:00-18:00, SZ: 08:00-15:30).

NEKED AJÁNLJUK
Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 26. hétfő
Jusztina
39. hét
Szeptember 26.
Az európai nyelvek napja
Szeptember 26.
A tiszta hegyek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?