21 °C Budapest
Július 9-től házhoz szállít Budapesten a McDonalds: elindult a próbaüzem

Július 9-től házhoz szállít Budapesten a McDonald's: elindult a próbaüzem

2019. július 9. 15:49

Július 9-től próbaüzemben ugyan, de elindul a McDonald's házhozszállítása Budapesten, aminek célja, hogy az éttermlenc és annak partnere előkészítse a házhozszállítás országos kibővítését.

Mától, azaz július 9-től a Netpincér.hu-n elérhető vált Budapesten, a VIII. kerületben házhoz rendelni a McDonalds-tól, szúrta ki a G7. Akik ennek apropóján megkeresték a gyorsétteremláncot, ami a következő választ juttata el a laphoz:

  • A július 9-én induló/elindított próbaüzem célja, hogy a Partnerünkkel, a Netpincérrel közösen indított házhoz szállítás szolgáltatás országos bevezetését előkészítsük.
  • A McDelivery jelenleg néhány budapesti éttermünk körzetében elérhető, a kiszállítást végző éttermektől meghatározott távolságra lévő címekre tudnak vendégeink rendelni. Az éttermek számát a tesztidőszak tapasztalatainak felhasználásával a későbbiekben fokozatosan bővítjük majd.
  • A kiszállítást végző étteremből a kedvenceiket 11.00-22.00 óra között rendelhetik meg vendégeink a NetPincér weboldalán. A NetPincér weboldalán és applikációban akkor jelennek meg a McDelivery szolgáltatásban résztvevő McDonald’s éttermek, ha az adott címen elérhető a házhoz szállítás.
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?