8 °C Budapest

Indul a roham a magyar boltokba: több napos országos zárva tartás jön

2019. június 6. 11:02

Közeledik az idei év harmadik hosszúhétvégéje, a pünkösdi munkaszüneti napnak hála. Végre a nyár is megérkezhet szombattól, ezért sokan terveznek utazást, kerti sütögetést - viszont érdemes ügyelni a boltok nyitva tartására, és nem az utolsó pillanatra időzíteni a bevásárlást. Így zavartalanatlan lehet a pünkösdi hétvégénk, ráadásul a boltok is számos akcióval készülnek. 

Vasárnap és hétfőn a legtöbb nagy hipermarket és kisebb üzlet is zárva tart, ezért pénteken és szombaton hosszú sorokra számíthatunk. Az akciók azonban a mai naptól már élnek, így csökkenthetjük a bevásárlás terhét. A legtöbb bolt a grillszezonra készül az akcióival, így rengeteg akciós húst, grillterméket, kenyérfélét, alkoholos italt és jégrémet találunk a kínálatukban. A Pénzcentrum összegyűjtötte a legjobbakat.

Interspar 

Az Interspar nagy grillkínálattal várja a vásárlókat a hétvégén az Interspar Grillparty Regnum grillkolbász 749 forint, a Spar BBQ grillkolbász 399, míg a Pápai Garden grillkolbász 579 forint. A Kaiser grillmix 1199 forintba kerül. De nem csak a grillkolbászok vannak akcióban: a csípős magyaros csirkemellfilé belső saslik 899 forint, a sertéskaraj 1299 forint, és ha valaki tárcsán sütne grillezés helyett a a pácolt Mester sertéstarját 1790 forintért vásárolhatja meg. Aki szalonnát sütne, az megveheti a füstölt kolozsvári szalonna kilóját 1790 forintért. A grillezés kiegészítői is akciósak: a grillmustár 389 forintba, karaván grillsajt 649 forintba kerül. Pénteken és szombaton 30 százalékkal olcsóbbak a Globus ketchupok, mustárok, majonézek is.  

Kattints a további Interspar akciókért!

A szénhidrátcsökkentett vekni 499 helyett 399 forintba, a rozsos-négymagvas kenyér 399 helyett most 299 forintba kerül. A grillkínálat mellé az Interspar söröket hoz akcióba: a Pécsi sörfőzde sörei 12-18 százalékos akcióban lesznek a héten: a Prémium Lager, Pils, Búza (szűretlen) és a Barna is, de akciósak az üveges Dreher sörök is. A jégrémekre is 22-25 százalékos akciót hirdettek: a Príma jégkrém 699 forint, a Soft ice jégrém 559 forint.

Aldi

Az Aldi a nyári kínálatát különféle üveges koktélokkal nyitja, melyek közül a 0,33 literesek 399, míg a 0,7 literes Berry Beach gyümölcsös koktélok 1499 forintba kerülnek, de üveges pina coladát is vásárolhatunk a pünkösdi hétvégére 1599 forintért. 

Kattints a további Aldi akciókért!

A főszerepet viszont itt is a húsok kapják: a csirkemellfilé 1599 helyett 1419, a marha-gulyáshús 1299 helyett 1099 forint. A Csemege Debreceni most 31 százalékkal olcsóbb, 399 forint, a BBQ marinádozott sertéskaraj 999 forint, 16 százalékkal olcsóbb, a BBQ grillsaslik pedig 20 százalékkal, 679 forintért vehetjük meg. A grillgombának doboza 479 forintba kerül, a padlizsán kilója pedig 599 forint, melyek jó kiegészítői a húsoknak. A Pita is akciós: 25 százalékkal olcsóbb, 299forint.

Lidl

A Lidlben szintén bevásárolhatunk a hétvégi grillezéshez: a friss pácolt csirkemellfilé most 24 százalékkal olcsóbb, 829 forint. A nürnbergi grillkolbász 899 helyett most 699 forint, a friss angus marha hamburgerhús pedig 349 forint. Egy friss saláta jó köret a grillhúsokhoz, melyhez a Lidl rengeteg akciós zöldséget, főként paradicsomot kínál. 25 százalékkal olcsóbb a fürtös paradicsom - 299 forint - és a sárga cherry fürtös paradicsom - 749 forint, a cukorfalat paradicsom kilója pedig 399 forint, vagyis 33 százalékkal olcsóbb a hétvégén, ahogy a kígyóuborka is, mely csak 119 forint. 

Kattints a további Lidl akciókért!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A Lidl inkább fröccs, mint sörpárti: 499 forinttól 1599 forintig találunk kínálatában rosé és fehér borokat, valamint 79 forintért fröccsvízet is.

Tesco

A Tesco sem marad ki a grillszerzon nyitásból, mától a mediterrán csirkemellfilé csomag 999 forint, a BBQ csirkeszárny 549 forint. A szarvasi grill mozzarella 20 százalékkal olcsóbb, 399 forintba kerül. A Tesco magyaros csirkemell saslik 25 százalékkal olcsóbb,  899 forintba kerül. Ezekben az üzletekben is gondolnak arra, mit együnk a húsok mellé, így minden Hellmann’s termék és a Heinz mustárok, ketchupok, majonézek 20 százalékkal olcsóbbak a hétvégén, a csemegeuborka pedig 369 helyett 329 forint. 

A Tesco az Intersprahoz hasonlóan sörakcióval készül a grillezésre: a dobozos Soproni IPA, Démon és Meggy 13 százalékkal olcsóbb most: 249 forint.

A zsemlevekni 149 helyett 99 forint most a Tescóban, a Pur-Pur szeletelt cipó 24 százalékkal olcsóbb 499 forintba kerül. A Tesco úgy gondolja, hogy ideje kiélvezni a nyár gyümölcseit is: 60 százalékos akcióban van a cseresznye, kilója 799 forint, de az epernek is 479 forint csomagja. A nektarin kilója 499 forint, és az avokádó is 26 százalékkal olcsóbb, darabja 279 forint. 

Kattints a további Tesco akciókért!

A literes Carte d’Or jégkrémek darabja 1079 forint, vagyis 23 százalékkal olcsóbb - ahogy a Big Milk jégkrémek is - és most két darab vásárlása esetén ajándék hűtőtáska is jár. A magnum poharas jégkrém is most 22 százalékkal olcsóbb, 1549 forint darabja.

Auchan

Az Auchan is grilltermékekkel, és húsakciókkal várja a hétvégét: a friss csirkemellfilének 1278 forint kilója, a BBQ Whiskeys és a citromos-borsos csirkemellfilé csomagja is akciós: 999 forint. A sertéslapocka kilója 1399 forint, míg a sertéstarjáé 1899 forint. Az Auchan grillkolbász mix (600 grammos) 949 fpromtba kerül, a Kaiser grillkolbász mix ára pedig 748 forint. A Mizo grillsajt 898 forintba kerül.

Bográcsozhatunk is a hétvégén: a marhapacal kilója most csak 1499 forint. Mellé sokféle akciós kenyérből választhatunk: a Réka kenyere rozskenyér 369 forint, a Ceres Bükki kovászos parasztkenyér 429 forint, míg négy darab szezámmagos hamburgerzsemle 348 forintba kerül. A Lidlhöz hasonlóan az Auchan is inkább a borokat kínálja akciósan: a Juhász pincészet borai 799-1699 forintba kerülnek, míg kínálnak BB borokat 449 forinttól is. Aki pedig nem aprózná el, választhat az 5 literes dobozos Sári borok közül, amelyek 1999 forintba kerülnek.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm