21 °C Budapest

Tömegek állnak sorban a Tescóban, Lidlben: évente csak egyszer van ilyen akció

2018. október 26. 16:30

Egy hét sincs már halottak napjáig, ráadásul az angolszász kultúrkörből átvett halloween is itt van a nyakunkon. Erről pedig a hazai áruházláncok sem feledkeztek meg. Éppen ezért számos kedvezménnyel várják a héten vásárlóikat. Mi pedig mutatjuk, hol érdemes beszerezni többek között a mécseseket és a halloweeni kellékeket.

Október végén járunk, így már egy hét sincs Mindenszentek napjáig és a halloweenig. Meglepő lehet ugyan, de egyes kutatások alapján már az angolszász eredetű ünnepre is mérhetően költenek a magyar családok. Tavaly például átlagosan fejenként 1-2 ezer forintot költöttek az emberek halloweenre, de akadtak olyanok is, akik akár 5 000 forintot is kiadtak egy töklámpásos, beöltözős parti kedvéért.

A halloweeni kiadások mellett persze ott vannak a tradicionális halottak napjához köthető költések is. Ezekről pedig a hazai áruházláncok sem feledkeztek meg. Éppen ezért a boltok, a 43. heti akciós újságjaikban rengeteg kedvezménnyel várják az ünnepekre készülő vásárlókat. Mi pedig mutatjuk, hol érdemes beszerezni többek között a mécseseket és a halloweeni parti kellékeket egyaránt.

Tesco

A Tescóban a temető mécses többféle színben 199 forint/darab áron kapható, míg a 12 cm-es műanyag cserépben árult krizantém 249 forintba kerül. Az áruházakban ugyanakkor kapható hagyományos, műanyag temetői mécses is, ez 69 forintba kerül, de aki mintás üvegmécseseket szeretne az is találhat az ízléséhez megfelelőt 299 forintos áron. Ennél egy fokkal drágábbak a kerek üvegmécsesek, ezek darabja 349 forintba kerül. Természetesen négyes csomagban is lehet kapni kellékeket, ezek átlátszó vagy piros üveggel 349 forintba kerülnek csomagonként. 10x30 g/cs mécsesutántöltőket pedig 289 forintos áron lehet beszerezni. A legnagyobb temetői mécsesek (150g) pedig 999 forintba kerülnek.

Aki a halloweeni partyhoz is vásárolni ezt azt, az találhat kedvére való pókhálót 3 pókkal 499 helyett 399, művért tubusban 699 helyett 559, véres hatású szemüveget 1 499 helyett 1 199 forintért. Hogy édességekből se legyen hiány a Smarties halloween mini figura 279, a Toffifee mogyorós desszert 1 999, míg a Teso tejcsokoládés szemgolyók 449 forintot kóstálnak. 

Ennél is őszi akcióért fusd át a hiper 43. heti akciós kiadványát!

Lidl

A diszkontokban csütörtöktől a mécses üvegben (17 cm magas) 449 helyett 349 forintba kerül, amin felül a krizantémtál 1 249, míg a gömbfejű krizantémcsokor 749 forintba kerül. A sírkoszorúkért pedig 1 999 forintot kell otthagynunk az üzletekben. 

Még több Lidl akcióért fusd át a diszkont legújabb akciós kiadványát!

Aldi

Az Aldiban a temetői dísz 1 999, a temetői dísznövények többféle kivitelben szintén 1 999, míg a krizantémcsokor 699 forintba kerül. A temetői olajmécsesek 5 darabos kivitelben 699 helyett 499, a nagyméretű temetői olajmécsesek 2 darabos kiszerelésben pedig 599 helyett 499 forintba kerülnek. A krizantém multiflóra 799, a 3 labdás krizantém pedig 499 forintba kerül. 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A diszkont további kedvezményes ajánlatiért fusd át az Aldi 43. heti akciós szóróanyagát!

Auchan

A hiperben a 30 grammos üvegmécses 69, a krizantém 12cm-es cserépben 299, míg a 15cm-es 499 forintba kerül.

Ha ennél több Auchanos akció is érdekel, mindenképp lapozd át a hiper aktuális kiadványát!

Praktiker

Az őszi megemlékezéshez nem csak az áruházakban, de a barkácsboltokban is be lehet szerezni a szükséges kellékeket. Így például a fedeles üvegmécses (30g) 199 forint/darab, a 30g vagy a fölötti zúzmarás festéssel ellátott mécsesek 249, míg a mécsesbetétek 139 forint/darab ártól érhetők el. Ezen felül a koszorú alapok 259, a mohakoszorúk 1 399, míg a 25 darabos teamécsesek 399 forintos áron kaphatók a barkácsüzletekben. 

A mécseseken túl a krizantémokban sincs hiány az üzletekben, így például a nagyvirágú krizantém 299 forint/darab, a 12 cm-es cserében lévő virágok 599, míg a különleges krizantémok 649 forintba kerülnek. Mindezek mellett különlegesebb darabok is elérhetők, mint a krizantém "Buddies", ami 999 forintba kerül. 

A Praktiker további október akciót itt találod!

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm