28 °C Budapest
Fontos: így változik a boltok nyitvatartása a hosszú hétvégén

Fontos: így változik a boltok nyitvatartása a hosszú hétvégén

2018. október 19. 11:00

Október 20-tól újra négy napos hosszú hétvégének örülhetnek a magyarok, ami megkavarhatja az előre ütemezett bevásárlásokat is. Ennek apropóján utánajártunk, miként változik a legnagyobb áruházak nyitvatartása, valamint megnéztük azt is, hogy milyen akciókkal várják a boltok az októberi hosszú hétvégén pihenni vágyó magyarokat.

Az október 23-i nemzeti ünnep idén a 43. hét keddjére esik, de mivel korábban a 22-i hétfő be lett dolgozva, ezért négy napos hosszú hétvégének örülhetünk. Az efféle hosszú hétvégék azonban könnyen megkavarhatják a családok rendes heti bevásárlását, ugyanis a boltok nyitvatartásai ilyenkor elég cifrán tudnak módosulni.

Most azonban szerencsénkre nem kell extrém változásokra számítani. A Spar és a Lidl is arról tájékoztatta lapunkat, hogy október 22-én rendes hétfői nap szerint lesznek nyitva az üzleteik, és csak 23-án tartanak zárva a boltok. Ehhez hasonlóan az Aldi és a Tesco internetes oldalán is azt lehet olvasni, hogy üzleteik csupán október 23-án tartanak zárva, minden más tehát megy a megszokott kerékvágásban.

Ennek ellenére érdemes lehet már jó előre elkészíteni a bevásárlólistát, hiszen az ünnepekkor sokan az utolsó pillanatra hagyják a szükséges termékek beszerzését, ami óriási tumultust eredményez az áruházakban. Ahhoz pedig, hogy a legoptimálisabb bevásárló lista készülhessen el, érdemes mindig tisztában lenni az aktuális bolti akciókkal, éppen ezért összegyűjtöttük az áruházak 42. heti legnagyobb akciót, hogy minél több pénz maradjon vásárlás után a pénztárcákban.

Aldi

Az Aldiban 33 százalékkal olcsóbb a csirke- vagy pulykamellsonka és a kolbásszal töltött karaj. Ugyanilyen mértékű akciónak örülhetnek az édesszájú vásárlók is, ugyanis a Pöttyös túró rudi 149 helyett 99 forintba kerül. A borok kedvelői is örülhetnek, hiszen a Cabernet Franc vagy Pinot Noir vagy Cabernet Sauvignon 400 forinttal olcsóbb ezen a héten. Aki reggelire szeretne egy kis kakaós csigát beszerezni az a 42. héten 99 forint helyett 69 forintért teheti meg, ez 30 százalékos árengedmény. 

Ennél is több Aldis akcióért fusd át a diszkont aktuális kedvezményes kiadványát!

Spar

A Sparban 29 százalékkal olcsóbban lehet Prágai sonkát venni, de 25 százalékkal olcsóbb a császárzsemle is. 29 százalékkal olcsóbban, 239 helyett 169 forintért lehet venni Mozzarella Italia-t, de majd 30 százalékkal olcsóbbak a Theodora ásványvizek (79 forint) is. Ennél is nagyobbat spórolhatunk a Felvita zöldborsón, ami 40 százalékkal olcsóbb a 42. héten, így 499 forint helyett 299-be kerül. 35 százalékos akciót csíphetünk meg az Ooops! toalettpapírján is, ami így 999 forintba kerül. Ezen felül a 400 grammos Jogobella joghurt 369 helyett, 219, míg a Frankfurti virsli 179 helyett 119 forintba kerül.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még több Sparos akcióért lapozd át a szupermarket legújabb szóróanyagát!

Lidl

A diszkontokban 32 százalékkal olcsóbb a Toppo mirelit rántott trappista sajt, ami így 549 forintba kerül, szintén magas, 30 százalékos kedvezményt kapott ezen a héten a Dulano reggeli sertésvagdalt is, amit így 449 forintért vásárolhatunk meg. A zöldségek szerelmesei is jól járnak, ugyanis a sárgarépa 33 százalékkal kerül kevesebbe, így kilójáért 199 forintot kell kiperkálni, a kaliforniai paprika is 28 százalékkal olcsóbb, kilója így 499 forintot kóstál. Borok közül a Corte Alle Mura Chianti 25 százalékos leárazást kapott, így 1 199 helyett 899 forintba kerül, de 30 százalékos kedvezménnyel vehetünk morzsolt csemegekukoricát is, 139 forintért. 

A diszkont további akciós ajánlatait itt találod!

Tesco

A hipermarketekben brutális, 50 százalékos áron vásárolhatunk ananászt, aminek kilója 599 helyett 299 forintba kerül. De 34 százalékos engedményt kapott a zagyvaparti kolbász, és 31 százalékosat a Tesco tojás is, így előbbi 10 dekájáért 119, utóbbi darabjáért 32,90 forintot kell kifizetni. A zöldségek közül ezen a héten a zellergumó futotta a legnagyobb, 43 százalékkal olcsóbb ugyanis darabja, így 299 helyett 169 forintot kell otthagyni érte a boltban. Ezen felül a citrom 44, a kivi 40, míg a mandarin 35 százalékos árengedményt zsebelt be, így sorrendben 389 (kg), 89 (darab) és 389 (kg) forintot kell fizetni ezekért a finomságokért. 

A hiper további akcióért nézd át a Tesco 42. heti kedvezményes lapját!

Auchan

Az Auchanban 2 599 helyett 1 799 be kerül a Mizo Anikó sajt, míg a Tihany bire sajt 400 forinttal olcsóbb, vételára 2 999 forint. A Kalocsai eredetvédett őrült paprika 800 grammja 4 175 forint helyett 3 499 forintba kerül, ez -676 forintot jelent az elszámolásnál. 15 százalékkal olcsóbb az üzletekben minden Rege uborka és minden Noszlopi savanyúság. A Delikát ételízesítő 1 799 forint helyett 1 399-be kerül, amivel az ember 400 forintot spórol.

Ennél is több Auchanos ajánlatért fusd át a hiper 42. heti kiadványát!

NEKED AJÁNLJUK
Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 8. hétfő
László
32. hét
Augusztus 8.
Nemzetközi Macska Nap
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?