Lekapcsolták az egyetlen engedéllyel rendelkező online pókert is

Lekapcsolták az egyetlen engedéllyel rendelkező online pókert is

2017. október 27. 10:00

Hetvenhét, törvénytelenül működő honlapot tett ideiglenesen elérhetetlenné eddig az önálló szerencsejáték-felügyelet - írja a Magyar Hírlap.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az ellenőrzött honlapok nem tartalmaznak olyan információt, hogy hány játékosuk ért el nyereményt. Egyes üzemeltetők az oldalon szervezett versenyekkel kapcsolatos pont- vagy jackpotállásokat teszik közzé - tudta meg a lap a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól.

Az NFM azonban kiemelte, hogy az illegális szerencsejátékban való részvétel a játékosok döntése és kockázata, az esetlegesen elért nyeremény bírósági úton nem érvényesíthető Magyarországon. A fogyasztók megtévesztésének ellenőrzése, az ezzel kapcsolatos eljárás lefolytatása nem tartozik a szerencsejáték-felügyeleti hatóság feladatkörébe. A játékosok figyelmét viszont felhívják arra, hogy a blokkolt honlapok semmiféle hatósági engedéllyel nem rendelkeznek.

Az online pókerrel kapcsolatban a lap azt is megtudta, a törvényi szabályozás alapján online kaszinójátéknak minősül a kaszinójáték hírközlő eszköz és rendszer útján történő szervezése, így az internetes pókerjáték is. Magyarországon jelenleg egyetlen cég rendelkezik erre vonatkozó engedéllyel, de jelenleg az sem biztosít online pókerjáték-lehetőséget - olvasható a napilapban.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?