18 °C Budapest
Ennyit keresett az Eb-n a magyar sztárrapper

Ennyit keresett az Eb-n a magyar sztárrapper

2016. június 30. 16:59

Bár még csak ma este kezdődnek a negyeddöntők, Dynamic már így is egy kisebb vagyon nyert az Eb meccsekkel. Ezzel vélhetően nincs egyedül, ugyanis rengetegen fogadnak a meccsekre.

A magyar rapper ugyan szereti a focit, de sose gondolta volna, hogy ennyi pénzt fog abból nyerni, hogy meccseket néz. Bár pontos összeget nem árult el Dynamic, annyit azonban elmondott, hogy nem lesz nehéz boldoggá tennie a családját.

Eddig is tervben volt egy jesolói kirándulás, le is volt már foglalva, de így, hogy bővült a keret, több extra is belefér majd. A pluszösszegnek köszönhetően a nagyszülőket is magunkkal visszük, hogy időnként kettesben tudjunk lenni Marcsival. És valószínűleg ellátogatunk egy delfinparkba is a srácokkal

- mesélte a Borsnak a rapper.

Félmilliónál is többen fogadtak már az Eb-re

Valószínűleg nem Dynamic az egyetlen, akinek jól hozott a konyhára a sportfogadás. A Szerencsejáték Zrt. korábbi tájékoztatása szerint ugyanis már az Eb kezdetet előtt is több mint félmillió fogadást adtak le a meccsekre, ez a szám pedig azóta biztos, hogy még tovább növekedett.

Ma este kezdődnek a negyeddöntők, még nem késő ezekre fogadni. a tavaly megújult Tippmix-el pedig már nemcsak a meccs kezdete előtt, hanem élőben is fogadhatunk. Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat az új Tippmixről:

 • Fogadás a mérkőzések kezdete előtt + ÉLŐ fogadási lehetőség a mérkőzés ideje alatt is!

 • Hosszú távú (outright) fogadási lehetőségek (pl. ki nyeri a 2016-os labdarúgó EB-t?)

 • A mérkőzés befejeződése után, szinte azonnali nyeremény kifizetés.

 • 1 segédszelvényen 10 eseményre tippelhet, ami kiegészíthető további segédszelvénnyel legfeljebb 20 eseményre

 • Egységnyi fogadás tétje: 10 Ft

  TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

  A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 • A fogadási események sorszáma: a mérkőzések előtt fogadásnál: 5 számjegyű. Élő fogadásnál: 6 számjegyű

 • Fogadási esemény kimenetelei: általában 2 és 3, de gyakoriak a 3-nál több kimenetelű piacok. Hazai (H), döntetlen (D), vendég (V) és további kétszámjegyű kimenetelek az eseménytől függően

 • Szabadabban választható kombinációtípusok + új, nemzetközileg ismert kombinációk (pl. Trixie, Canadian, Heinz)

 • 16 oldalas Szerencsemix, új külsővel, számonként 300-500 mérkőzéssel

 • A Szerencsemix (zöld újság) megjelenése: kedd és péntek

 • A Szerencsejáték Zrt. honlapja mellett az erre a célra kialakított www.tippmix.hu oldalon elérhető és kereshető a teljes kínálat, szelvénykitöltést segítő vagy lottózó kereső funkciókkal

NEKED AJÁNLJUK
EZT OLVASTAD MÁR?