3 °C Budapest

1,4 milliárd a tét az Ötöslottón! Mutatjuk a számokat

Pénzcentrum
2013. június 29. 16:02

Már hetek óta nem volt telitalálat az Ötöslottón, így az e heti várható főnyeremény 1 milliárd 390 millió forint! Egyre nagyobb a lottóláz, hiszen ekkora összegért azok is szelvényt vesznek, és bejelölik kedvenc számukat, családtagjaik születési évszámait, megálmodott lehetséges nyerőszámokat, akiket általában hidegen hagy a szerencsejáték - derül ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

MUTATJUK A SZÁMOKAT!
A 26. heti nyerőszámok:

14; 27; 64; 70; 85

KATTINTS IDE, ÉS TUDD MEG, VOLT-E ÖTÖS A LOTTÓN!


Bár a naptár szerint nyár van, de az időjárás nem ezt mutatja, a nappali hőmérséklet alig éri el a 20 fokot, de ez sokaknak megkönnyebbülést, felfrissülést jelent az elmúlt hetek kánikulája után. Aki esetleg megnyeri a hét végén a közel 1,4 milliárdos főnyereményt, többet nem kell törődnie az időjárás-előrejelzéssel, mert ekkora összeggel a zsebében oda utazhat a világon, ahol a legmegfelelőbbnek találja az időjárást, és akár az évszakok változásával együtt örökös világkörüli úton lehet.

Az elmúlt hetekben rengetegen kipróbálták a szerencséjüket, a 24. és 25. héten több mint 4 - 4 millió alapjátékot töltöttek ki a játékosok. Ha két hete lett volna szerencsés, akkor közel 1,2 milliárdot, a múlt héten pedig közel 1,3 milliárdot fizetett volna ki a Szerencsejáték Zrt. a nyertesnek.

A játékszervező külön telefonszámot tart fenn a nagynyertesek számára, ezt kell felhívnia annak, aki megüti az Ötöslottó főnyereményét. A vonal végén a vállalat illetékes munkatársa - akinek a személye biztonsági okokból titkos - ellenőrzi, hogy valóban a nyertessel van-e dolga, majd felvilágosítást ad a nyereménnyel kapcsolatos tennivalókról.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 30. kedd
András, Andor
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. november 30. 14:35