1,4 milliárd a tét az Ötöslottón! Mutatjuk a számokat

Pénzcentrum
2013. június 29. 16:02

Már hetek óta nem volt telitalálat az Ötöslottón, így az e heti várható főnyeremény 1 milliárd 390 millió forint! Egyre nagyobb a lottóláz, hiszen ekkora összegért azok is szelvényt vesznek, és bejelölik kedvenc számukat, családtagjaik születési évszámait, megálmodott lehetséges nyerőszámokat, akiket általában hidegen hagy a szerencsejáték - derül ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.

MUTATJUK A SZÁMOKAT!
A 26. heti nyerőszámok:

14; 27; 64; 70; 85

KATTINTS IDE, ÉS TUDD MEG, VOLT-E ÖTÖS A LOTTÓN!


Bár a naptár szerint nyár van, de az időjárás nem ezt mutatja, a nappali hőmérséklet alig éri el a 20 fokot, de ez sokaknak megkönnyebbülést, felfrissülést jelent az elmúlt hetek kánikulája után. Aki esetleg megnyeri a hét végén a közel 1,4 milliárdos főnyereményt, többet nem kell törődnie az időjárás-előrejelzéssel, mert ekkora összeggel a zsebében oda utazhat a világon, ahol a legmegfelelőbbnek találja az időjárást, és akár az évszakok változásával együtt örökös világkörüli úton lehet.

Az elmúlt hetekben rengetegen kipróbálták a szerencséjüket, a 24. és 25. héten több mint 4 - 4 millió alapjátékot töltöttek ki a játékosok. Ha két hete lett volna szerencsés, akkor közel 1,2 milliárdot, a múlt héten pedig közel 1,3 milliárdot fizetett volna ki a Szerencsejáték Zrt. a nyertesnek.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A játékszervező külön telefonszámot tart fenn a nagynyertesek számára, ezt kell felhívnia annak, aki megüti az Ötöslottó főnyereményét. A vonal végén a vállalat illetékes munkatársa - akinek a személye biztonsági okokból titkos - ellenőrzi, hogy valóban a nyertessel van-e dolga, majd felvilágosítást ad a nyereménnyel kapcsolatos tennivalókról.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 23. péntek
Alfréd
8. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem