2 °C Budapest

1,4 milliárd a tét az Ötöslottón! Mutatjuk a számokat

Pénzcentrum
2013. június 29. 16:02

Már hetek óta nem volt telitalálat az Ötöslottón, így az e heti várható főnyeremény 1 milliárd 390 millió forint! Egyre nagyobb a lottóláz, hiszen ekkora összegért azok is szelvényt vesznek, és bejelölik kedvenc számukat, családtagjaik születési évszámait, megálmodott lehetséges nyerőszámokat, akiket általában hidegen hagy a szerencsejáték - derül ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.

MUTATJUK A SZÁMOKAT!
A 26. heti nyerőszámok:

14; 27; 64; 70; 85

KATTINTS IDE, ÉS TUDD MEG, VOLT-E ÖTÖS A LOTTÓN!


Bár a naptár szerint nyár van, de az időjárás nem ezt mutatja, a nappali hőmérséklet alig éri el a 20 fokot, de ez sokaknak megkönnyebbülést, felfrissülést jelent az elmúlt hetek kánikulája után. Aki esetleg megnyeri a hét végén a közel 1,4 milliárdos főnyereményt, többet nem kell törődnie az időjárás-előrejelzéssel, mert ekkora összeggel a zsebében oda utazhat a világon, ahol a legmegfelelőbbnek találja az időjárást, és akár az évszakok változásával együtt örökös világkörüli úton lehet.

Az elmúlt hetekben rengetegen kipróbálták a szerencséjüket, a 24. és 25. héten több mint 4 - 4 millió alapjátékot töltöttek ki a játékosok. Ha két hete lett volna szerencsés, akkor közel 1,2 milliárdot, a múlt héten pedig közel 1,3 milliárdot fizetett volna ki a Szerencsejáték Zrt. a nyertesnek.

A játékszervező külön telefonszámot tart fenn a nagynyertesek számára, ezt kell felhívnia annak, aki megüti az Ötöslottó főnyereményét. A vonal végén a vállalat illetékes munkatársa - akinek a személye biztonsági okokból titkos - ellenőrzi, hogy valóban a nyertessel van-e dolga, majd felvilágosítást ad a nyereménnyel kapcsolatos tennivalókról.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 26. szombat
Virág
47. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 26. 19:16