Így juthatsz ki ingyen a Szigetre

Pénzcentrum2012. augusztus 9. 15:11

Nem egy dunai mártózást ajánlunk olvasóinknak, hanem az idén első alkalommal elérhető internetes közvetíttetést, ahol nyomon követhetjük a Sziget Fesztivál fő programjait. A Youtube-on nézhető, élő adás minden nap a Pop-Rock vagy az A38 színpad koncertjeivel kezdődik. Ma például a Citizens nevű brit pop-rock formációt nézhetjük meg elsőnek, pontban 3-tól. Nem a sziget az egyetlen fesztivál a környékünkön, amit végig lehet követni a számítógép előtt ülve is. Az újvidéki EXIT fesztivált is a Youtube közvetítette, ahol még ma is megtalálható még több koncertfelvétel.

A Sziget fesztivál programját a hivatalos csatornán érhetjük el,  a koncertek legjobb pillanatai a fesztivál után még további 3 hónapig megtekinthetők lesznek. A YouTube a világ legrangosabb fesztiváljait rendszeresen közvetíti, az internetezők legutoljára a belga Tomorrowlandet, a spanyol Sonart és az amerikai Coachellát követhették élőben a neten. A videomegosztó Magyarországra optimalizált verziója mintegy fél éve indult el.

A Sziget Fesztivál 1993-ban indult, akkor Diáksziget néven és 43 ezer vendég látogatta, az elmúlt két évtizedben a Sziget Európa egyik legnagyobb és legkedveltebb fesztiváljává vált, ahol majd' 400 ezer látogató vesz részt évente az egy hét alatt.


Ha nem jön be az idei program akkor érdemes csemegézni más fesztiválok oldalán is. Az EXIT fesztivál hivatalos csatornáján például akár a Gossip, akár a szerb Lollobrigida vagy Miss Kittin előadását is élvezhetjük. Ezekből egy kis válogatást szedtünk össze olvasóinknak. A koncertek teljes listáját itt lehet megtalálni.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


Címkék: