Vidéken is terjeszkedne a világcég Magyarországon

Pénzcentrum
2012. május 1. 10:07

Kialakítás alatt van a legújabb Starbucks kávézó Budapest belvárosában, valamint az utóbbi hónapokban hányattatott sorsú Nordsee legnagyobb hazai étterme is az egyik budai bevásárlóközpontban.

A 2012 júniusától folyamatosan és mondhatni agresszíven terjeszkedő Starbucks immáron hetedik egységének megnyitására készül. A Portfolio.hu információi szerint - melyet később a társaság is megerősített - az új kávézó a belváros közepén, a Fashion Street-en, az egykori Coffee Heaven helyén kerül kialakításra. A cég közése szerint a legújabb üzlet nyitása nyáron várható, s a Portfolio.hu érdeklődésére azt is megemlítették, hogy a következő 2-3 évben további budapesti helyszíneken, illetve vidéken is új egységek nyílhatnak.

A teljes megszűnéssel majd újjáéledéssel a hírekbe kerülő Nordsee pedig a jelek szerint előre menekül, és ahogy azt a Mammut üzemeltetési osztálya is megerősítette, 2012 május első felében az ország legnagyobb Nordsee-ja nyitja meg kapuit a vásárlók előtt.

A Nordsee hamarosan megnyitó, jelenleg kialakítás alatt lévő üzlete a Mammut II.-ben (fotó: Pénzcentrum.hu)


Tegyük hozzá, hogy jelenleg csak egyetlen másik Nordsee üzemel a West End bavásárlóközpontban. További részleteket azonban nem árultak el a bolt nyitásával kapcsolatban.

 

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19