7 °C Budapest

Vidéken is terjeszkedne a világcég Magyarországon

Pénzcentrum
2012. május 1. 10:07

Kialakítás alatt van a legújabb Starbucks kávézó Budapest belvárosában, valamint az utóbbi hónapokban hányattatott sorsú Nordsee legnagyobb hazai étterme is az egyik budai bevásárlóközpontban.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A 2012 júniusától folyamatosan és mondhatni agresszíven terjeszkedő Starbucks immáron hetedik egységének megnyitására készül. A Portfolio.hu információi szerint - melyet később a társaság is megerősített - az új kávézó a belváros közepén, a Fashion Street-en, az egykori Coffee Heaven helyén kerül kialakításra. A cég közése szerint a legújabb üzlet nyitása nyáron várható, s a Portfolio.hu érdeklődésére azt is megemlítették, hogy a következő 2-3 évben további budapesti helyszíneken, illetve vidéken is új egységek nyílhatnak.

A teljes megszűnéssel majd újjáéledéssel a hírekbe kerülő Nordsee pedig a jelek szerint előre menekül, és ahogy azt a Mammut üzemeltetési osztálya is megerősítette, 2012 május első felében az ország legnagyobb Nordsee-ja nyitja meg kapuit a vásárlók előtt.

A Nordsee hamarosan megnyitó, jelenleg kialakítás alatt lévő üzlete a Mammut II.-ben (fotó: Pénzcentrum.hu)


Tegyük hozzá, hogy jelenleg csak egyetlen másik Nordsee üzemel a West End bavásárlóközpontban. További részleteket azonban nem árultak el a bolt nyitásával kapcsolatban.

 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06