Lidl: indulhat a pontgyűjtés a Citibankkal

2011. május 31. 18:02

Pontgyűjtő hitelkártyával jelentkezik Citibank a magyar piacon. A Citi Life új hitelkártyával az ügyfelek Citi Forintokat gyűjtenek a hazai és külföldi vásárlásaikkal.

Az ún. Citi Forintokat pénzvisszatérítésre, változatos árkedvezményekre és különleges ajánlatokra válthatják be az ügyfelek a Citi Life webáruházban. A hitelkártyának nincs éves díja, amennyiben a fő- és társkártyákkal együttesen végzett havi költések átlagösszege eléri az 50 ezer, illetve éves szinten legalább a 600 ezer forintot.

Így lehet pontot gyűjteni

A Citi Life kártyával minden egyes belföldi vagy külföldi vásárlással automatikusan Citi Forintokat gyűjthetsz, bárhol is vásárolsz - a partnerüzletekben extra pontokat (Citi Forintokat). Ha a kártyával nem partnerüzletben vásárolsz, minden elköltött 100 Ft után 1 Citi Forintot kaphatsz. Az összegyűjtött Forintokat a webáruházban válthatod be 1:1 értékben, vagyis 1 Citi Forint beváltáskor 1 Ft-ot ér.

Minden ügyfél 5 ezer Citi Forinttal indul a kártya aktiválásakor, majd az igénylés helyszínétől és időpontjától függően további 5 ezer vagy akár 10 ezer Citi Forintot is gyűjthet, ha a Citi Life kártyás vásárlásai elérik a 25 ezer vagy a 15 ezer forintot a meghatározott feltételek szerint.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Citi Life partnerek a következők: Baumax, Cinema City, City Taxi, Dockyard, Douglas, Euronics, InterSport, Jackpot Cottonfield, Kika, Libri, Lidl, Optiris Optika, Salamander, Shell, StartUtazás, Triumph, ticketexpress.hu.

 

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem