Bankrablás! Rendőrkézen a 13 éves elkövető!

2009. április 16. 05:38

A rendőrség forró nyomon, alig fél órával a bűncselekmény elkövetését követően elfogta azt 13 éves fiút, aki kirabolta az Illinois államban található Peoria városka bankfiókját.

A bankrablás során a fiú egy fegyvernek látszó tárggyal a kassza tartalmának átadására szólította fel a pénztárost, aki megrémült és egy táskában átadta a pénzt az elkövetőnek. A fiú a zsákmánnyal elmenekült, de nem jutott túl messzire.

A rendőrség emberei a riasztásra rövidesen a helyszínre érkeztek és forró nyomon megkezdték az elkövető felkutatását. A fiúra a bankfióktól alig egy háztömbnyire találtak rá, egy garázsban keresett menedéket a bűncselekmény elkövetését követően.

A fiú nem tudta igazolni magát, de a szerv rövid időn belül kiderítette az elkövető kilétét. Még a sokat látott nyomozók is megdöbbentek, amikor kiderült, hogy a bankrabló még csak 13 éves. "Ő volt a legfiatalabb elkövető, akivel valaha találkoztam!" - mondta a négy évtizede a városban szolgáló helyi rendőrfőnök.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?