7 °C Budapest

Új bérlet a BKV-tól: kinek lesz jó?

Pénzcentrum
2007. december 19. 15:39

A jövőben strukturális változáson megy át a jelenleg érvényben lévő általános bérlet, 2008. január 1-jétől egységes havi bérletet lehet majd vásárolni a BKV jegypénztárakban. Az új megoldás igazodik a naptárhoz, azaz a 31 napos hónapoknál 31 illetve a 30 napos hónapoknál 30 napig lesz érvényes a bérletszelvény. Ezzel elkerülhetőek lesznek a hosszan kígyózó sorok a hónapok elején.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az utasok körében egyre népszerűbb lett a már korábban bevezetett 30 napos bérletszelvény. Az utasok inkább hónap közben váltották ki a bérletüket, így elkerülve a felesleges sorbaállást a hónapok elején. Az új havi bérlet ugyanezt teszi lehetővé az utazóközönség számára, így a tárgyhó bármely napján kiváltható lesz a bérletszelvény, amely a következő hónap váltásnapjáig, a jelzett napon éjfélig lesz érvényben.

Szintén a kényelmet szolgálja és az egyik leglényegesebb újítás, hogy utasaink határozhatják meg, hogy mikortól lépjen érvénybe a bérletszelvény. Így bármikor, akár egy hétre előre is megvásárolható a havi bérlet, melyen az érvényesség kezdeti időpontja az utas igényétől függően tetszőlegesen meghatározható.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06