17 °C Budapest

Nyártól startol hazánkban az Aldi

Pénzcentrum
2006. december 5. 10:00

Nyárra készül el a német diszkontlánc, az Aldi első magyar logisztikai központja Biatorbágy határában, ezt követően több év alatt összesen 1.3 milliárd eurós beruházás-sorozat eredményeképpen öt regionális logisztikai központot és összesen 400 üzletet szeretne létesíteni a cég hazánkban - írja a Világgazdaság.

Magyarország meghódítása után Görögországra koncentrál majd a diszkontlánc. Az Aldi/Hofer, versenytársaihoz hasonlóan hosszú távú, folyamatos hálózatfejlesztést tervez, így tovább folytatódhat a diszkontosodás.

A piacon lévő hipermarketek közül a Tesco már a Lidl bejövetele előtt döntött a kisebb alapterületű áruházak létesítéséről, mert ezt látta a fejlődés helyes irányának. Az átlagosan ezer négyzetméteres egységek száma az év végére eléri a 90-et, hipermarketből pedig a jelenlegi 63 helyett 67-tel zárhatja az évet a hálózat.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 26. vasárnap
Emánuel
12. hét
Március 26.
A Lila nap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?