Új étteremlánc jön Magyarországra!

Pénzcentrum
2006. december 1. 09:00

Magyarországra is belép a frissen készült pizza-, tészta és a salátamenüjéről ismert német Vapiaco étteremlánc, mely első egységét jövőre, várhatóan a budapesti belvárosban nyitja - írja a Világgazdaság.

A lánc a fővárosban további 2-3 egységet szeretne nyitni, emellett pedig 4-5 vidéki nagyvárosban egy-egy üzlet indítását tervezi az elkövetkező néhány évben.

A célközönség az a belvárosi menedzserréteg, akik nem akarnak túl sok időt eltölteni a déli ebéddel, viszont nem szeretik az ismert globális gyorsétterem-láncokat, és igénylik, hogy a szemük láttára készüljön el az étel, valamint a hét végén esetleg családjukkal is felkeresik az éttermet.

Az árak nem a nyugat-európai Vapiano színvonalhoz vannak igazítva, hanem a helyi piaci alakítják őket. (A működő egységekben 5 eurónál kezdődnek a pizzák és a tészták.)

A négy német magánszemély tulajdonában lévő cég 2007 végéig 50-60 éttermet számláló nemzetközi hálózattal 56 millió eurós forgalmat kíván elérni, majd 2008-ban 80-90-re szeretné növelni éttermeinek számát.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22