Belehúztunk! Ingyen lesz a karácsonyi ajándék...

Pénzcentrum
2006. november 28. 10:05

Jeles naphoz ért a Pénzcentrum.hu legújabb nyereményjátéka, ma ugyanis 3 nyertest is hirdethetünk. Értékes nyeremények akadnak még bőven, a játék ugyanis december 15-ig tart, így korántsem késő még csatlakozni! Lássuk kedvcsinálóként a nyereményeket és a szerencsés nyerteseket:  A JÁTÉK INDÍTÁSA

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az Adina Apartment Hotel Budapest felajánlásával 2 fős hétvégi uszoda és wellness bérletet nyert Illésné Markovics Viktória,

a Groupama Biztosító által összeállított ajándékcsomagot Márkus Szilvia viheti haza,

míg a Fox Autorent Autókölcsönző által felajánlott hétvégi Smart bérlést Sudár Zoltán nyerte.

A nyertesekkel e-mail-ben is felvesszük a kapcsolatot, hogy minél hamarabb és a számukra leginkább megfelelő módon juttassuk el részükre az ajándékokat.

A játékba korántsem késő még beszállni, hiszen a következő értékes nyereményeket már a holnapi nap folyamán kisorsoljuk.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

A JÁTÉK INDÍTÁSA


 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?