29 °C Budapest

Eltűnt adósok...

Pénzcentrum
2006. november 7. 08:30

Hiába keresnénk az APEH adóslistáján megadott telephelyen a legnagyobb tartozással rendelkező Ellon Kereskedelmi Kft.-t. A cég képviselőit, tulajdonosait már a tavaly indított felszámolási eljárás során sem tudták elérni. Berinde Ervin, a legnagyobb adóhiánnyal küzdő magánszemély pedig azóta lakhelyet váltott - írja a Magyar Hírlap.

Az APEH honlapján múlt héten nyilvánosságra bocsátott adóslista "nyertesének", az Ellon Kereskedelmi Kft.-nek nyoma sincsen a telephelyként megjelölt újpesti címen. A cég felszámolását már tavaly elkezdték, ám a tulajdonosokat (a cégiratok szerint két szerb férfit, Sahim Sacirovicet és Biljanan Blagojevicet), illetve a cégképviselőt akkor sem találták. A felszámoló nem lát esélyt a tartozás minimális csökkentésére sem, szerinte a postai költség sem fog megtérülni, az eljárást csupán azért nem tudják lezárni, mert rendőrségi nyomozás is folyik az ügyben.

A legmagasabb adóhiánnyal küzdő Berinde Ervin sem a listán szereplő címen lakik, azóta elköltözött. A még mindig jászladányi lakos úgy gondolja, tartozása nem annyi, amennyit az APEH feltüntetett, szerinte az ügynek nem jártak megfelelően utána. Jász-Nagykun-Szolnok megye egyébként is frekventált a legnagyobb adósok körében, a 35-ből 8 személy innen került fel.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 21. vasárnap
Dániel, Daniella
29. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm