0 °C Budapest

Eltűnt adósok...

Pénzcentrum
2006. november 7. 08:30

Hiába keresnénk az APEH adóslistáján megadott telephelyen a legnagyobb tartozással rendelkező Ellon Kereskedelmi Kft.-t. A cég képviselőit, tulajdonosait már a tavaly indított felszámolási eljárás során sem tudták elérni. Berinde Ervin, a legnagyobb adóhiánnyal küzdő magánszemély pedig azóta lakhelyet váltott - írja a Magyar Hírlap.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az APEH honlapján múlt héten nyilvánosságra bocsátott adóslista "nyertesének", az Ellon Kereskedelmi Kft.-nek nyoma sincsen a telephelyként megjelölt újpesti címen. A cég felszámolását már tavaly elkezdték, ám a tulajdonosokat (a cégiratok szerint két szerb férfit, Sahim Sacirovicet és Biljanan Blagojevicet), illetve a cégképviselőt akkor sem találták. A felszámoló nem lát esélyt a tartozás minimális csökkentésére sem, szerinte a postai költség sem fog megtérülni, az eljárást csupán azért nem tudják lezárni, mert rendőrségi nyomozás is folyik az ügyben.

A legmagasabb adóhiánnyal küzdő Berinde Ervin sem a listán szereplő címen lakik, azóta elköltözött. A még mindig jászladányi lakos úgy gondolja, tartozása nem annyi, amennyit az APEH feltüntetett, szerinte az ügynek nem jártak megfelelően utána. Jász-Nagykun-Szolnok megye egyébként is frekventált a legnagyobb adósok körében, a 35-ből 8 személy innen került fel.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 9. csütörtök
Natália
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 8. 20:39