1 °C Budapest

Eltűnt adósok...

Pénzcentrum
2006. november 7. 08:30

Hiába keresnénk az APEH adóslistáján megadott telephelyen a legnagyobb tartozással rendelkező Ellon Kereskedelmi Kft.-t. A cég képviselőit, tulajdonosait már a tavaly indított felszámolási eljárás során sem tudták elérni. Berinde Ervin, a legnagyobb adóhiánnyal küzdő magánszemély pedig azóta lakhelyet váltott - írja a Magyar Hírlap.

Az APEH honlapján múlt héten nyilvánosságra bocsátott adóslista "nyertesének", az Ellon Kereskedelmi Kft.-nek nyoma sincsen a telephelyként megjelölt újpesti címen. A cég felszámolását már tavaly elkezdték, ám a tulajdonosokat (a cégiratok szerint két szerb férfit, Sahim Sacirovicet és Biljanan Blagojevicet), illetve a cégképviselőt akkor sem találták. A felszámoló nem lát esélyt a tartozás minimális csökkentésére sem, szerinte a postai költség sem fog megtérülni, az eljárást csupán azért nem tudják lezárni, mert rendőrségi nyomozás is folyik az ügyben.

A legmagasabb adóhiánnyal küzdő Berinde Ervin sem a listán szereplő címen lakik, azóta elköltözött. A még mindig jászladányi lakos úgy gondolja, tartozása nem annyi, amennyit az APEH feltüntetett, szerinte az ügynek nem jártak megfelelően utána. Jász-Nagykun-Szolnok megye egyébként is frekventált a legnagyobb adósok körében, a 35-ből 8 személy innen került fel.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 27. péntek
Angelika
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?