Adóslista az APEH honlapján

Pénzcentrum
2006. november 3. 10:30

Felkerült az APEH honlapjára a legfrissebb adóhiánnyal érintett adózólista, amelyet a hatóság negyedévente publikál. Azon adózók szerepelnek rajta, akiknél az adóhatóság 100 millió forintot - magánszemélyek esetében 10 millió forintot- meghaladó összegű adóhiányt állapított meg.

Az adóhatóság határozata nem tekinthető jogerősnek, ha a bírósági felülvizsgálat megindítására nyitva álló határidő még nem telt el, illetőleg az adózó által kezdeményezett, a határozat felülvizsgálatára irányuló bírósági eljárás jogerősen nem zárult le - áll az APEH honlapján.

A "nyertes" a budapesti székhelyű ELLON Kereskedelmi Kft., 882 millió forintos adóhiánnyal, a megállapított jogkövetkezmények összege meghaladja a hiány összegét, amely 941 millió forintra rúg.
Több adózó esetében is előfordul, hogy az adóhiány mértékét meghaladja a jogkövetkezmények mértéke, így például a harmadik helyen álló "ELSŐ CS" Hulladékgyűjtő Kft. esetében is, náluk a hiány 789 milliós forint, a jogkövetkezmények összege pedig 802 millió forint.


Magánszemélyeknél a legnagyobb adóhiánnyal, 250 millió forint, Berinde Ervin jászladányi lakos rendelkezik, az ő esetében 182 millió forint a jogkövetkezmények összege. A második helyezett romhányi lakos, Pádár Zoltán 119 milliós adóhiányának jogkövetkezménye 122 millió forint.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 13. szombat
Jenõ
28. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem