2 °C Budapest

Adóslista az APEH honlapján

Pénzcentrum
2006. november 3. 10:30

Felkerült az APEH honlapjára a legfrissebb adóhiánnyal érintett adózólista, amelyet a hatóság negyedévente publikál. Azon adózók szerepelnek rajta, akiknél az adóhatóság 100 millió forintot - magánszemélyek esetében 10 millió forintot- meghaladó összegű adóhiányt állapított meg.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az adóhatóság határozata nem tekinthető jogerősnek, ha a bírósági felülvizsgálat megindítására nyitva álló határidő még nem telt el, illetőleg az adózó által kezdeményezett, a határozat felülvizsgálatára irányuló bírósági eljárás jogerősen nem zárult le - áll az APEH honlapján.

A "nyertes" a budapesti székhelyű ELLON Kereskedelmi Kft., 882 millió forintos adóhiánnyal, a megállapított jogkövetkezmények összege meghaladja a hiány összegét, amely 941 millió forintra rúg.
Több adózó esetében is előfordul, hogy az adóhiány mértékét meghaladja a jogkövetkezmények mértéke, így például a harmadik helyen álló "ELSŐ CS" Hulladékgyűjtő Kft. esetében is, náluk a hiány 789 milliós forint, a jogkövetkezmények összege pedig 802 millió forint.


Magánszemélyeknél a legnagyobb adóhiánnyal, 250 millió forint, Berinde Ervin jászladányi lakos rendelkezik, az ő esetében 182 millió forint a jogkövetkezmények összege. A második helyezett romhányi lakos, Pádár Zoltán 119 milliós adóhiányának jogkövetkezménye 122 millió forint.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 28. vasárnap
Stefánia
47. hét
November 28.
Advent (1.)
November 28.
Nemzetközi Aura nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?