7 °C Budapest

Játék-rangsor: Értékeld saját teljesítményed!

Pénzcentrum
2006. október 31. 09:35

A Pénzcentrum.hu családi kassza szimulációs játékának lezárásával kapcsolatban rengeteg e-mail érkezett szerkesztőségünkbe, a játékosok többsége ugyanis szeretne támpontot kapni, hogy saját teljesítményét elhelyezze a mezőnyben. A csaknem 5,300 nevet és pontszámot tartalmazó lista közzétételének továbbra sem látjuk értelmét, az alábbiakban azonban igyekszünk érdekes részleteket kiemelni az adatbázisból, mintegy iránytűként a teljesítmény-értékeléshez.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


A játékban szerzett legkiemelkedőbb eredmény a 2,236 pont volt, ez azonban sokaknak sikerült. A tegnap záró és egyben helyzetjelentő cikk fényében nem igazán érthetők "a nekem is annyi pontom volt" típusú kritikák, hiszen nem láttuk értelmét, hogy rengeteg (esetleg sok vidékről felutazó) játékost zsúfoljunk be egy terembe 16 nyeremény kisorsolásához. Az első sorsoló kört így automatizáltuk és 25 játékos került meghívásra.

Az élmezőny koncentráltságát jelzi, hogy az első 300-ba 2,024 ponttól lehetett bekerülni, az első 600 helyezés egyikének megcsípéséhez pedig 1,762 pontra volt szükség.

Aki 1,660 pont feletti teljesítményt nyújtott, bekerült az első 1,500-ba. A mezőnyt az 1,575 pontos szint felezi.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. december 2. csütörtök
Melinda, Vivien
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?