Mérgezés a Tesco-ban! 8-an ettek belőle...

Pénzcentrum
2006. július 21. 05:30

A napokban pontot tett a nagy-britanniai bíróság egy régóta elhúzódó, komplikált ügy végére. A Tesco hipermarket láncolat egyik angliai bevásárlóközpontjában 2004. október 6-án nyolc ember rosszul lett, miután elfogyasztották az áruházban a reggelijüket.

A napokban pontot tett a nagy-britanniai bíróság egy régóta elhúzódó, komplikált ügy végére. A Tesco hipermarket láncolat egyik angliai bevásárlóközpontjában 2004. október 6-án nyolc ember rosszul lett, miután elfogyasztották az áruházban a reggelijüket.

A reggeliző vásárlók arra lettek figyelmesek, hogy elviselhetetlenül kaparja a torkukat az étel. Ezután sokan közülük a mosdóba rohantak. A Tesco-t bűnösnek találta a bíróság, mert bizonyítottan mérgezett ételt szolgáltak fel.

Az 1990-es Élelmiszer-szabályzási törvény értelmében az áruházláncolatot 10,000 angol font kártérítésre és 15,000 font költségtérítésre kötelezte herefordshire-i bíróság. Andy Tactor szóvivő nyilatkozatában megköszönte a Tesco-nak az együttműködést, és elnézést kért a hosszú kivizsgálási eljárás miatt.
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 8. 19:18