Mérgezés a Tesco-ban! 8-an ettek belőle...

Pénzcentrum
2006. július 21. 05:30

A napokban pontot tett a nagy-britanniai bíróság egy régóta elhúzódó, komplikált ügy végére. A Tesco hipermarket láncolat egyik angliai bevásárlóközpontjában 2004. október 6-án nyolc ember rosszul lett, miután elfogyasztották az áruházban a reggelijüket.

A napokban pontot tett a nagy-britanniai bíróság egy régóta elhúzódó, komplikált ügy végére. A Tesco hipermarket láncolat egyik angliai bevásárlóközpontjában 2004. október 6-án nyolc ember rosszul lett, miután elfogyasztották az áruházban a reggelijüket.

A reggeliző vásárlók arra lettek figyelmesek, hogy elviselhetetlenül kaparja a torkukat az étel. Ezután sokan közülük a mosdóba rohantak. A Tesco-t bűnösnek találta a bíróság, mert bizonyítottan mérgezett ételt szolgáltak fel.

Az 1990-es Élelmiszer-szabályzási törvény értelmében az áruházláncolatot 10,000 angol font kártérítésre és 15,000 font költségtérítésre kötelezte herefordshire-i bíróság. Andy Tactor szóvivő nyilatkozatában megköszönte a Tesco-nak az együttműködést, és elnézést kért a hosszú kivizsgálási eljárás miatt.
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?