Magyarázkodik a Tesco - Nem nézik jó szemmel...

Pénzcentrum
2006. július 4. 16:00

A szlovák versenyhivatal ellenvetéssel élt a Tesco-Carrefour ügylettel kapcsolatban, melynek keretében a kiskereskedelmi piac óriásai szerettek volna üzleteket cserélni egymással.


A megállapodás értelmében a Carrefour 11 cseh és 4 szlovák egységét átadná a Tesconak 6 kész és két épülő tajvani egységért cserébe.

A versenyhivatal szóvivője szerint az üzlet létrejötte negatív hatással lehet a szlovák piacra, ezért meg szeretnék hallgatni a Tesco illetékeseit a részletekről. A cseh egységek átadása már májusban megtörtént, mivel látható volt, hogy a szlovák hatóságok nehezebben bólintanak majd rá a tranzakcióra.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22